2750ft-t HBO előfizetés megéri?
Figyelt kérdés
HBO, HBO2
HBO Comedy
Cinemax, Cinemax2
HBO HD
HBO GO
Ezeket kapnám meg 2750ft-ért havonta
Főleg attól kérdezném aki rendelkezik,hbo-ra való előfizetéssel megér havonta ennyi pénzt?
2014. jan. 2. 20:54
1/4 anonim válasza:
Őszintén, minek?
Itt mindent megtalálsz.
Mellesleg a Cinemax ér valamit, sűrűn tűz műsorra olyan filmeket, amelyeket máshol nem láthatsz.
2/4 belapus válasza:
Ha havonta egyszer nézed, akkor nem.Ha napi szinten, akkor igen, föltéve, hogy nem nézel filmet az interneten ( kivéve HBO Go ).
Egyébként jár hozzá valószínűleg az HBO On Demand szolgáltatás is, ami azt jelenti, hogy havi 120 filmet nézhetsz meg bármikor, bármennyiszer.A lista folyamatosan frissül.
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy megéri... mikor bármilyen filmet bármikor letölthetsz a nteről... jaaaaaaaaaaaa...
4/4 anonim válasza:
Én megtehetem,nekem nemszámit hogy mennyi,de neméri meg,mert ott a net ahol annyi filmet nézel amennyit akarsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!