Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 2750ft-t HBO előfizetés megéri?

2750ft-t HBO előfizetés megéri?

Figyelt kérdés

HBO, HBO2

HBO Comedy

Cinemax, Cinemax2

HBO HD

HBO GO

Ezeket kapnám meg 2750ft-ért havonta

Főleg attól kérdezném aki rendelkezik,hbo-ra való előfizetéssel megér havonta ennyi pénzt?

2014. jan. 2. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Őszintén, minek?

Itt mindent megtalálsz.

Mellesleg a Cinemax ér valamit, sűrűn tűz műsorra olyan filmeket, amelyeket máshol nem láthatsz.

2014. jan. 2. 20:58
 2/4 belapus ***** válasza:

Ha havonta egyszer nézed, akkor nem.Ha napi szinten, akkor igen, föltéve, hogy nem nézel filmet az interneten ( kivéve HBO Go ).

Egyébként jár hozzá valószínűleg az HBO On Demand szolgáltatás is, ami azt jelenti, hogy havi 120 filmet nézhetsz meg bármikor, bármennyiszer.A lista folyamatosan frissül.

2014. jan. 2. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
Persze, hogy megéri... mikor bármilyen filmet bármikor letölthetsz a nteről... jaaaaaaaaaaaa...
2014. jan. 2. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Én megtehetem,nekem nemszámit hogy mennyi,de neméri meg,mert ott a net ahol annyi filmet nézel amennyit akarsz..
2014. ápr. 13. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!