A Supernaturalból nektek ki volt a kedvencetek az Apokalipszis négy lovasa közül?
Figyelt kérdés
És melyiket utáltátok a legjobban? :D2014. jan. 2. 02:31
1/7 anonim válasza:
A Halál, talán mert több részben is szerepelt később.
4/7 anonim válasza:
Halál.. de igaziból a többire már annyira nem is emlékszem, a Halál meg elég sokat is szerepelt..:)
5/7 anonim válasza:
Nekem is a halál, és nem csak azért mert többször szerepelt, hanem azért is, mert olyan előkelő volt...király volt :DD
és akit utáltam... hát az éhínség az undi volt, de a betegség(vagy pestis, tudom is én) se volt olyan 'szexi'... a háború meg...közömbös :/
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor csatlakozom, mert nekem is a Halál. :)
2014. jan. 4. 16:24
7/7 anonim válasza:
Mily' meglepő, de nekem is a halál. Nem tudom miért, de imádtam minden részben! :)
De tudok jobbat! Brady! Ő is kapcsolódott valahogy a lovasokhoz, ha jól emlékszem (csak azért említem itt meg). Ő az, akinek valami cége volt (talán ők készítették azt az oltást) és régen pedig Sam osztálytársa volt, aztán aki látta, tudja mi történt még vele/köztük.
Kár, hogy nem szerepelt több részben, én angol nyelven láttam és nagyon jó volt a pasas. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!