Mondanátok nekem jó sorozatokat? Bővebben lent
A kedvenc sorozatom a Pretty Little Liars és valami hozzá hasonló sorozatot keresek körülbelül három hónapja:D mármint nem folyamatosan de úgy általánosságban. Biztos ugyanolyan jó sorozatot nem fogok tudni találni, de valami hasonlóan misztikus jó lenne. Ezeket már nézem/néztem: Gossip girl, Vámpírnaplók, Secret circle, Once upon a time (elkezdtem de annyira nem tetszett:/), The lying game, Carrie naplója.
A lényeg, hogy olyan legyen, amiben van: rejtély, tini lányok, lehessen tőle félni..
De azért rohadtul beszarni nem szeretnék.. Az Odaátból néztem pár részt, hát pont elég is volt, eléggé féltem utána. Nem vagyok nagyon félős de a horrorokat nem szeretem (vagyis akárhányszor elhatározom, hogy megnézek egyet végül ott lyukadok ki, hogy egyedül nem merem és az alatta levő kommentektő is inkább hanyagolom a dolgot...)
Szóval?:)) Valami tipp, hogy mit nézzek?
Teen Wolf, Sleepy Hollow, Trónok harca, Arrow, Beauty and the Beast, The Originals
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Remélem tudtam segíteni. :)
American Horror Story
így horrornak tűnik, de hát a Pretty Little Liers is az, nem? annyira nemfélelmetes az 1. és a 3. évad, a 2. az :/ de nagyonjó:) pedig én is félős vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!