A merlin kalandjai sorozatnak van valami fojtatása vagy az 5. évad 13. részével végetér?
Figyelt kérdés
szerintem nem érhet úgy véget hogy meghal elmegy egy kamion és elsétál Merlin.2013. dec. 29. 19:39
1/4 anonim válasza:
én az egészet meg néztem ma 16 00-kor volt vége az egésznek!
3/4 anonim válasza:
Igen ezzel van vége habár én se örültem neki.
Azt hallottam h terveznek egy 3 részes filmet de azt nemtudom hogy folytatást e vagy csak magáról a sorozatról.
4/4 anonim válasza:
Hát igen, elég szar munka lett ez a befejezés! A Merlin a mostani kedvenc sorozatom, már évekkel ezelőtt mikor még csak az RTL-en adták már akkor is néztem, mindig is tetszett az egész történet, és az hogy közelebb hozza a fiatalabb generációhoz az Arthur mondakört. Pozitívabb lezárás illett volna hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!