Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Igazából szerelem c....

Az Igazából szerelem c. filmben nektek melyik történet tetszett a legjobban és miért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 28. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Tetszett az óvszeres, mert minden tini fiú álma, hogy egyszer elhasznál egy tonna óvszert több pizsamás lánnyal együtt.

Tetszett a popénekes, mert őszintén állt ahhoz, amit csinált és látta, hogy a saját maga által szánalmasnak tartott dalon kívül nincs más, amiért kell az embereknek.

Tetszett az a rész, amikor táblákkal mondta el, hogy mit érez a nő iránt, mert az olyan egyszer-az-életben-romantikus esemény.

2013. dec. 28. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindegyiket lehet szeretni valamiért. :)

Kedvencnek szerintem a táblával-szerelmet-vallós palit mondanám, és azért, mert totálisan bele tudom magam élni a helyzetébe (a titkárnőébe szintén), és nagyon jó barátnak tartom, hogy ennyire vissza bírja fogni magát. Meg nagyon kedves, aranyos, romantikus gesztus volt.

A másik meg a kisgyerek, Sam. Azért, mert hihetetlenül aranyos és kis őszinte még ilyenkor az ember. :) ("Ő a legmenőbb lány a suliban..." - hát megzabálom.)

De egyébként mindegyik nagyon jó. Még a Clin Firth-ös rész is, az olyan cuki.

2013. dec. 29. 17:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekem is a táblás srác tetszett nagyon, mert nagyon együtt érzek vele:( A kis srác is nagyon édes volt, azt hiszem, ezt mindannyian átéltük már. Nekem legjobban az író és a portugál hölgyemény története jött be, talán a mondanivalója miatt.. a szerelemben nem lehetnek legyőzhetetlen akadályok, ha a másikat neked teremtették:)
2013. dec. 31. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!