Szerintetek így megszerezhetem a Medicopter 117 -et?
Figyelt kérdés
Ami most van sajnos annak nagyon rossz a minősége(pixeles a kép) ezért arra gondoltam hogy mi lenne ha írnék egy levelet a COOL TV nek hogy valahogy juttassák el nekem a sorozatot(x összeg ellenében mert gondolom ingyen úgysem adnák).
Szerintetek ez működne?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 28. 00:22
1/5 anonim válasza:
Nagyon pici esélyt látok erre. Annyi jogi hercehurca van ilyesmikkel, tuti lenne benn v mi buktató.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!Esetleg lehet tudni milyen buktatói vannak?Előre is köszi!
2013. dec. 28. 12:57
5/5 888Ádám888 válasza:
Üdv,
Lehetséges, hogy a kérdésre a válaszommal elkéstem, de azért válaszolok. Ha még mindig meg akarod szerezni a videókat, akkor látogass el a clipconverter oldalára.
Ide csak fel kell töltened annak a weboldalnak az URL címét, amely az általad kívánt videót tartalmazza. Szóval pl. az indavideón megkeresed a Medicopter 117 1.évad 10. részét. Áttöltöd az URL-t a clipconverter oldalra, ott kiválaszthatod a formátumot is. Majd letöltheted a videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!