Romantikus filmcímek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudnátok nekem pár olyan romantikus film címet írni ami nektek is tetszett és fent van szinkronnal a neten?:)
Előre is nagyon köszönöm!!
2013. dec. 27. 10:53
1/5 anonim válasza:
Szerelem es mas drogok; Orult, dilis, szerelem.; Oteves jegyesseg; Like crazy; Egy makulatlan elme orok ragyogasa; Idorol idore; Igazabol szerelem; Napos oldal; Rozsda es csont; Buszkeseg es balitelet; Jane Eyre
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!!:)
2013. dec. 27. 13:52
3/5 anonim válasza:
Nagyon szivesen!
Ha esetleg ezek nem tetszenek, akkor ird meg, hogy kb. milyen jellegu filmet neznel szivesen (tortenet, hangulat, cselekmeny, szereplok szempontjabol), hatha tudok meg tippeket adni.
4/5 A kérdező kommentje:
Mindegyiknek megnéztem az előzetesét!:)
Így elsőre az első kettő tetszik (Őrült dilis szerelem, Szerelem és más drogok), és az Időről Időre azt már láttam a moziban:)
Igazából olyan kellene amiben 15-18 éves fiatalok szerepelnek!:)
2013. dec. 28. 11:35
5/5 anonim válasza:
A The first time cimu film jut eszembe hirtelen, de azt szinkronnal nem biztos, hogy meg fogod talalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!