A felhők felett 3 méterrel című filmnek lesz 3. része?
Álítónlag lesz mert a könyv is 3 részes,nameg a 2 rész teljesen befejezetlen volt,meg az hogy H. nem tudja megint mint akar,valószínűleg a 3 részben dől el hogy kit fog választani,és szokás szerint mint az összes ilyen filmekben az első lesz az,Babi.
De nekem már nem tetszik annyira a film,első olyan jó volt mert volt benne akció meg minden,erre a második rész olyan nyálasan szar lett hogy nem igaz,tiszta unalmas lett.Kicsit gáz lett mert egy motoros rosz gyerek nem fog pikk pakk megváltozni.
Elvileg 2014-ben,halottam olyant is hogy már javában leforgatták de olyant is hogy már forgatják,szóval valószínűleg 2014 nyara,csak a szinkronra kell várni kb 2-3 hónapot mert mivel nem Amerikai film,nem fogják 1 hónapra a premier után leszinkronizálni :)
De ezt a második részt nem is értem hogy értették,nem nagyon szimpatikus ez csaj olyan unalmas,semmi karaktere sincs.
Babi sokkal jobb volt,csak azért mentek szét a végén mert már túl sok volt neki,írták sokan hogy ha a pasija barátja meghalt volna nem verte volna ki a balhét,szerintem az első részben Babi sem,csak egyszerűen túl sok volt már neki.
Őszintén mindenki kiverte volna a balhét az első rész végén.Gondolom megosztom mert sokan ezt nem értették hogy fú most mért mentek szét meg ilyenek.
Én is,őszintén szólva a 2 résznél elaludtam,persze aztán vissza pörgettem mert bemeséltem magamnak hogy biztos mikor elaludtam akkor jöttek a jó részek,de nem.
Egyszerűen szar lett,a nőről meg semmit nem tudtunk meg csak azt hogy nem élnek a szülei,szeret boxolni meg tud kicsit érdekelni és kb ennyi,ezt húzták másfél órán át,második részt el tudom képzelni úgy hogy elfut az esküvőről Babi :D
igen,de általába mikor keveset tudsz meg valakiről azt nevezik statisztának,ergó keveset van benne ezért előbb utóbb kirugják azaz ki írják majd valahogy ezért lehet tudni hogy nem fog össze jönni Babival.
Minden filmben így van ez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!