Aki látta a hobbitot, kinek szurkol: Legolasnak, vagy Kilinek, hogy összejöjjön Tauriellel?
Előző vagyok:
vagyis nem tudom,én mikor *ma* néztem,akkor valamiért Kili-nke szurkoltam,bár Legolast is nagyon szeretem...szóval ilyen megmagyarázhatatlan:\:D
Egyiknek se, egyikkel se jön össze.
De ha feltétlenül a filmekre összpontosítunk, Kili sorsán nem fognak változtatni, Legolas pedig nem egy ,,búcsúzok a szerelmemtől" képpel kezd a Gyűrűk Urában szóval passz, hogy mi lesz Tauriel szerepe még. Szerintem lezárják azzal ,hogy ugyan az lesz vele mint Kilivel.
Kilivel.
Legolas a Gyűrűk Urában sokkal jobb fej<3
Üdv!
Szerintem Tauriel egy nagyon jó és kedves karakter. Igaz nem olvastam a könyveket, de a neten utánanéztem minden szereplőnek részletesen, hogy tájékozott legyek.
Én inkább Kilinek szurkolok, mert lehet, hogy törp, de ő jobban illik Taurielhez. Ráadásul Legolas apjától megtudjuk, hogy ha még szeretné egymást Tauriel és Legolas a házasságukat nem engedélyezné, mivel egy herceg nem mehet hozzá egy "egyszerű erdei tündenőhöz" ( társadalmi rétegek, mi? )
Igaz tudom mi fog történni Kilivel, hogy a könyv szerint az Öt Sereg csatájában hal meg Thorint védve. De még ha össze is jön Tauriel és Kili és NEM változtatják meg a könyv végét akkor együtt fognak meghalni. Meg szerintem jó , hogy tettek a Hobbitba egy kis romantikát színt visz az izgalmak és harcok közé és ad egy kis kíváncsiságot is, hogy mi sül ki belőle. Meg a félékenység sem marad el mint minden szerelmi háromszögből sem ( mikor Kili és Tauriel a fényekről beszélnek Legolas féltékenyen hallgatja őket.
Végezetül: Nem tudom mi lesz a vége csak legyen "HAPPY END"!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!