Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki látta a hobbitot, kinek...

Aki látta a hobbitot, kinek szurkol: Legolasnak, vagy Kilinek, hogy összejöjjön Tauriellel?

Figyelt kérdés

2013. dec. 25. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Előző vagyok:

vagyis nem tudom,én mikor *ma* néztem,akkor valamiért Kili-nke szurkoltam,bár Legolast is nagyon szeretem...szóval ilyen megmagyarázhatatlan:\:D

2014. jan. 4. 22:19
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
hát nemtudom...kicsi úgy vagyok vele,hogy:"Tauriell,válassz egyet,a másik,meg az enyém!" *______*:DDDDDDD
2014. jan. 6. 14:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyiknek se, egyikkel se jön össze.

De ha feltétlenül a filmekre összpontosítunk, Kili sorsán nem fognak változtatni, Legolas pedig nem egy ,,búcsúzok a szerelmemtől" képpel kezd a Gyűrűk Urában szóval passz, hogy mi lesz Tauriel szerepe még. Szerintem lezárják azzal ,hogy ugyan az lesz vele mint Kilivel.

2014. jan. 10. 10:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Kilivel.

Legolas a Gyűrűk Urában sokkal jobb fej<3

2014. márc. 11. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
Legolas és Tauriel jöjjön össze,és menjenek a fenébe, Kilivel meg jöjjek össze én *-*
2014. márc. 16. 22:06
 16/20 anonim válasza:
81%

Üdv!

Szerintem Tauriel egy nagyon jó és kedves karakter. Igaz nem olvastam a könyveket, de a neten utánanéztem minden szereplőnek részletesen, hogy tájékozott legyek.

Én inkább Kilinek szurkolok, mert lehet, hogy törp, de ő jobban illik Taurielhez. Ráadásul Legolas apjától megtudjuk, hogy ha még szeretné egymást Tauriel és Legolas a házasságukat nem engedélyezné, mivel egy herceg nem mehet hozzá egy "egyszerű erdei tündenőhöz" ( társadalmi rétegek, mi? )

Igaz tudom mi fog történni Kilivel, hogy a könyv szerint az Öt Sereg csatájában hal meg Thorint védve. De még ha össze is jön Tauriel és Kili és NEM változtatják meg a könyv végét akkor együtt fognak meghalni. Meg szerintem jó , hogy tettek a Hobbitba egy kis romantikát színt visz az izgalmak és harcok közé és ad egy kis kíváncsiságot is, hogy mi sül ki belőle. Meg a félékenység sem marad el mint minden szerelmi háromszögből sem ( mikor Kili és Tauriel a fényekről beszélnek Legolas féltékenyen hallgatja őket.

Végezetül: Nem tudom mi lesz a vége csak legyen "HAPPY END"!!!!

2014. júl. 10. 00:46
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Hajrá Legolas! Nehogymár egy törp miatt veszítsd el a szerelmedet!
2014. dec. 6. 10:22
 18/20 anonim válasza:
Én legszivesebben taorielt megölném mert LEGFŐKÉPP Kili de Legolas is már az enyém!!
2015. máj. 5. 20:33
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Legolas a filmben egy arrogáns kis köcsög, úgyhogy hajrá Kili!
2017. jan. 2. 19:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Legolas szimpatikusabb, jól harcol szóval èn legolas
2024. márc. 24. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!