Mikor jön a Ki vagy, Doki? (Doctor Who) 7. évada szinkronosan?
Figyelt kérdés
Ugyebár az AXN szinkronizálja a sorozatot. Gondolom, akkor jön, amikor a következő évad elkezdődik a BBC-n, de nem vagyok biztos benne... nem mintha nem tudnék olvasni, de jobban szeretem szinkronnal. Hallottam egyébként, hogy már elkészítették.2013. dec. 23. 17:50
1/11 anonim válasza:
Tudtommal a 7. évad még nincs meg szinkronosan, csak a 7. évad előtt leadott karácsonyi rész szinkronos, és azt írják úgy, hogy 7. évad 0. rész.
itt fent is van az indán több részletben.
2/11 anonim válasza:
Nagy eséllyel a Magyar Televízió. Leginkább ha ezt írjátok alá: [link]
3/11 anonim válasza:
Én úgy olvastam az AXN facebookján , hogy nem lesz több szinkronos DW rész a csatornán. :-( :-[ :'( :-/ x-( :-C
4/11 anonim válasza:
Hallottátok, hogy mostanra, milyen bénára szűlyedt le a szinkron. Tom Baker-nek is Szabó Máté adta a hangját a hatodik évad hatodik része elején.
5/11 anonim válasza:
vétek szinkronosan nézni, ez persze csak az én személyes véleményem de a Magyar szinkron pocsék, csak a legalja filmeket nézem szinkronosan annak már úgyis mindegy, de pl a DW-t nem tudnám. :)
6/11 anonim válasza:
Jó de valaki nem akar olvasni mint én. Nekem diszlexiám van, és egy 45 perces részt több mint másfél óra megnéznem felirattal mert meg kell állítgatnom minden egyes feliratnál két-három másodpercre.
7/11 anonim válasza:
4. a 6.évad 6.részében hol szerepel Tom Baker?Akárhányszor nézem újra sehol sem találom.
8/11 kapas1210 válasza:
Azért nem lehet látni Tom Baker-t, mert az még nem az új széria... Az új 2005-től kezdődik :/ :I Először Cristopher Eccleston (1. évad), David Tannent (1-4. évad), Matt Smith (5-7. évad) végül Peter Capaldi (8-mostanáig)
9/11 anonim válasza:
Azt tudom, de az egyik válaszoló azt mondta, hogy Tom Baker-nek is Szabó Máté adta a hangját és nem tudtam mire vélni.
10/11 anonim válasza:
Tom Baker tudomásom szerint az 50. Évfordulóra kiadott részben van benne
A végén ő lesz a múzeum gondozója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!