Ha szemüveges vagyok, és nem tökéletes a térlátásom, akkor hogyan fogom látni a 3D-s filmet?
Már nem azért mondom de a kettő nem igazán függ össze. Attól még, hogy szemüveges vagy, és rossz a térlátásod, nem azt jelenti, hogy nem látod a 3D-s filmeket. Egyébként is ahhoz adnak szemüveget. Ha pedig brutálisan nem látsz szemüveg nélkül, akkor vegyél fel a moziba kontaktlencsét.
Mellesleg a térlátás az olyan, hogy pl.: van egy matek feladat, és le van rajzolva egy kocka úgy, mintha fel lenne kisebb kockákra darabolva, és azt kérdezi a feladat, hogy hogyha mielőtt felvágtam volna a kockát beletettem egy adag valamilyen színű festékbe, akkor hány olyan kis kocka lesz aminek egyik oldala sem festékes. Na most ezt valaki el tudja képzelni, és beugrik/gondolatban látja, hogy tudomisén 2 darab kis kocka a válasz, valaki pedig csak kiszámolni tudja. Ezt jelenti a térlátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!