Nem tudom mi a film címe?
Ez egy karácsonyi film arról szól hogy van egy fickó akinek van egy nagy cége de csődbe fog menni ezért kérnek segítséget egy embertől aki családcentrikus de annak a fickónak nincs családja. A cégben dolgozik egy nő akinek van egy lánya Zoe és ő hallja az angyalokat (csengést hall)
De annak a fickónak kell egy család pár napig mert másképpen nem ad pénzt az a családcentrikus ember és azt a családot kéri fel. annak a kislánynak az apja elhagyta. az a család elfogadta a felkérést 3000 dollárért és a nő azt a rideg házat szépen berendezi otthonossá mivel a férfi gazdag volt és a háza nem volt valami családos ház.
megjön az az ember akiről a lány tudja hogy angyal hiszen hallotta a zenét. eddig láttam remélem valaki tudja miről van szó:) elég régi film 10-20 éves lehet:)
Pont ma láttam a Film Cafe-n! :)
A címe: Angyali üzlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!