SPOILER! Aki látta a Zöld íjász 2. évadának 9. részét? (kérdés lent)
Nekem az jött le,h Slade bosszút akar állni Shadoért Oliveren és ezért készíttet szérumot a véréből Blooddal.Nem vagyok otthon a DC-ben, de amennyire tudom az Íjásznak nem volt kösze a Madárijesztőhöz, plusz az már volt a Batmanben is szal lehet h Blood nem a Madárijesztő, bár mikor először megláttam a maszkját nekem is az ugrott be. És ugyanez vonatkozik a Slade=Ra's al Ghulra is, bár sztem van a 2 szereplő között hasonlóság. Malcolm meg gondolom úgy jön a képbe,h tette amit mondott, tehát elment edzeni és így került kapcsolatba Ra's al Gullal.
Sztem most nagyon kacifántosra csinálják a sorozatot... Azért is mert Roy megkapta a szérumot meg Barryvel is lett vmi.
Slade/deatsthroke nem ra's al guhl.
ra's al guhl a bérgyilkosok szövetségének főnöke Malcom meryn ugyanolyan edzést kapott mint ő de ő eljött (Nanda parbat-ból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!