Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek mi a véleményetek A...

Nektek mi a véleményetek A Hobbit smaug pusztasága 2 ről?

Figyelt kérdés
mert megmondom őszintén nekem nem igazán tetszett a könyvtől nagyon eltért. Me olyan részek voltak h az nem hoobithoz méltó.Ti hogy vagytok ezzel?
2013. dec. 14. 17:18
 1/1 anonim ***** válasza:

hát eszméletlen sok volt a CGI. nem is értem minek kellett ennyi. a zene jó volt de nem ütött akkorát mint az első hobbitban. tauriel teljesen felesleges csak azért van hogy ne kelljen annyi szőrös férfit nézned. sokmindenben eltért a könyvtől kibővült de azért nem kellet volna olyan hamar átsiklani a könyv fontosabb pillanatain. legolas epic mint mindig.

a látvány remek volt szinte pont úgy ahogy elképzeltem a könyvben. :)

a törpök "bontogatása" jó ötlet volt. hogy most nincsenek mindig együtt. a külön külön jeleneteikben jobban meg lehet őket ismerni még akkor is ha a könyvben nem váltak szét. Az az x balliszta röhely. Bard íjjal lövi ki a sárkányt a filmben hát..

a szexuális jellegő poénon amit kili és tauriel közt volt röhögtem de nem vagyok biztos hogy bele illene a hobbitba. de mivel alapból a könyvnek is könnyedebb és meséseb hangvétele van így mégsem tartom akkor nagy bűnnek.

te mit gondolsz kedves kérdező?

2013. dec. 15. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!