Tudnátok nekem sorozato (ka) t ajánlani az alábbiak alapján?
Figyelt kérdés
Amiket szeretek/kedvelek: Buffy, Isteni sugallat, Gilmore Girls (leginkább az első négy évad, azután annyira már nem), Odaát (itt is csak az első öt évad), My Mad Fat Diary, Downton Abbey (bár a negyedik évad elég lagymatag szerintem), The Fades. Illetve most nézem a Freaks and Geeks-et, és nagyon tetszik. :)
Nem szeretem, ha egy sorozatban főbb téma az önpusztítás (Skins), rongyrázás (Gossip Girl), vagy túl giccses és nyálas (Once Upon a Time).
Szóval ezek alapján milyen sorozatokat tudnátok ajánlani? Lehet misztikus, de komoly témájú is, viszont preferálom, ha tud vicces is lenni.
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
2013. dec. 10. 19:54
11/11 anonim válasza:
szallemekkel suttogó!! :) How i met your mothers vagy The Big Bang Theory (csak és kizárólag eredeti nyelven, mert a szoinkron megöli az ÖSSZES poént)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!