Mi ennek a filmnek a címe? LEÍRÁS LENT
Láthatatlan (2007)
Ebben a filmben van egy ilyen jelenet, amit írtál, rögtön az elején. De kiderül, hogy a srácnak csak rémálma volt.
Ha nem ez, akkor bocsi.
A fényes jövő előtt álló, jómódú Nick (Justin Chatwin) magára haragítja diáktársát, a kezelhetetlen Annie Newtont (Margarita Levieva), aki bandájával félholtra ütlegeli. Nick élet és halál közt találja magát, ebből a láthatatlan állapotból kénytelen végignézni, ahogy édesanyja, Diane (Marcia Gay Harden) és a rendőrség kétségbeesetten keresik, s közben nem is sejti, hogy már csak néhány óra választja el a haláltól. Egyetlen esélye az életben maradásra, ha felderíti halálának rejtélyes körülményeit, mielőtt túl késő lesz.
Az előző erről beszél.Nem hinném,hogy ezt keresed.Ha mégis,akkor én kérek elnézést. :)
Igen, tudom, melyik filmről beszélek. és pontosan ennek a filmnek az elején van egy ugyanilyen jelenet, amit a kérdező is írt. Nýílván a film tartalma nem úgy fog szólni, hogy "a film úgy kezdődik, hogy Nick álmodik egy rosszat a szülinapjáról, de ne féljetek kedves nézők, csak álmodja azt a jelenetet, amiről azt hiszitek, hogy valóban megtörténik.."
Szóval adott esetben felesleges volt idemásolni a tartalmat, de azért köszi. :-)
Nekem pedig éppen "megvan", szóval ma ingerlékeny vagyok.. sorry. :-)
Kérdező, nem emlékszel még valamire a filmből, ami segítene megfejteni a talányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!