Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Látta valaki a Jégvarázs...

Látta valaki a Jégvarázs rajzfilmet? Ki szimpibb Elsa vagy Anna?

Figyelt kérdés
2013. dec. 9. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Anna nagyon aranyos, szuper karakter. Szeretem őt. De az igazi kedvencem Elsa. Amikor láttam az angol Demi féle Let it Go-t, leakartam tölteni. Amikor rákerestem, megtaláltam a magyar verziót. Megnéztem és azóta imádom Elsát. A film előtt azért még megnéztem a pontos történetet, és azt kell hogy mondjam, akkor még jobban megszerettem. Mindig is félelemben élt, hogy véletlenül is bántani fogja a húgát, és amikor megtörtént, akkor annyira bántotta, hogy inkább elment, nehogy máskor is előforduljon. (aztán előfordult még egyszer).
2014. márc. 15. 23:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Elsa. Hasonlít rám. Csak ő már megoldotta végre. Túl tudott lépni a félelmein, és megszerette önmagát. Simán példakép lett számomra. És a film a kedvenc mesém lett.
2014. márc. 28. 19:04
 13/15 Molli11 ***** válasza:
Minden mesében van egy szereplő akivel a legtöbb ember azonosulni tud. Ő általában viszonylag átlagos személy. Esetünkben Anna. Elsát viszont valószínüleg többen kedvelik mert különleges és legbelül mindenki az akar lenni. Én is mellette vagyok, bár sokáig nem tudtam dönteni mert mindkettejük tök aranyos
2014. júl. 2. 21:18
 14/15 anonim válasza:
Nekem Elsa. Sok mindenben hasonlítunk es segített nekem sok mindenben,o a pelda képem e nagyon szeretem ez a mesét ez a kedvenc mesém! Es elsa a kedvenc szereploőm!
2015. júl. 25. 00:04
 15/15 anonim válasza:
ANNA
2017. febr. 16. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!