Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van ötletetek, hol tudnék...

Van ötletetek, hol tudnék forgatáshoz már nem működő puskát, pisztolyt vásárolni?

Figyelt kérdés
Ha működő, az se baj, csak olcsó legyen :). Max. 15.000 Ft-ban gondolkodunk. Shotgun, Uzi, 9mm-es, minden szóba jöhet. Vaterán, egyéb helyeken nem találtam semmit, airsoftos fegyverek túl drágák... Köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 8. 13:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem sehol, főleg ennyiért.

Vegyél játékfegyvereket, ma már meglepően részletgazdagok vannak.

2013. dec. 8. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fegyverboltban kéne ezzel kapcsolatban érdeklődnöd.
2013. dec. 8. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Általában úgy szoktak, hogy vesznek gagyibb játékfegyvereket, amik a távoli képeken annyira nem tűnnek fel, illetve lehet őket leejteni, dobálni stb.

De a közeliekhez, a részletgazdag képekhez muszáj beruházni egy komolyabb vasra. Ennyiért nem lehet szerezni, max egyet-kettőt. Hatástalanított fegyverek is drágák, voltam tagja második világháborús hagyományőrző csoportnak igen drágák voltak a fegyverek. Másrészről valódinak látszó airsoft-ot, lehet mér szerezni 7-8ezertől is. Igazit meg teljesen fölösleges mert ahhoz még filmezéshez is komoly engedély kell és bizony töltött (még vak tölténnyel is), nem töltött, csak hatósági személy jelenlétében használható.

2013. dec. 8. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Tényleg vannak már 7000 Ft-tól is airsoft fegyverek, amik közelről is hitelesen néznek ki!
2013. dec. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!