Iskolába járós, esetleg vmi zenés, k-poppos k-dorama?
Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 18:23
1/10 anonim válasza:
Heartstrings az ROMANTIKUS, ISKOLÁS,ÉS CSAK IS A ZENÉRŐL SZÓL. Rettenetesen ajánlom
2/10 A kérdező kommentje:
sajnos már láttam, de azért köszi :)
2013. dec. 10. 23:32
3/10 anonim válasza:
Dream High!! Nagyon jó dorama :3
4/10 A kérdező kommentje:
láttam
2013. dec. 13. 01:03
5/10 anonim válasza:
K-POP Extreme Survival (Csak 4 részig van fent magyarul a viki oldalon, mert az 5 része 5% -os magyar feliratos.:S)
Remélem fel rakjál tovább.:S azért remélem segitettem.
6/10 A kérdező kommentje:
már azt is láttam sajna..de azért thx
am én angol felirattal néztem és nagyon tetszett <3
2014. jan. 5. 12:44
9/10 anonim válasza:
School 2013. Nem zenés, de Kim Woobin, Lee Jongsuk is játszanak benne, nagyon ajánlom, az egyik kedvencem! :)
10/10 anonim válasza:
Monstar esetleg? (Az egyik főszereplője Junhyung a BEAST-ből, ha ez kedvet ad :))
Reply 1997, bár ebben nem a szereplők zenélnek, hanem a fangirl életről szól, de én nagyon szerettem. :) (APINK Eunji-je, Infinite Hoya-ja és Seo Inguk is szerepel benne)
EXO Next Door, már csak a címe miatt, bár nem zenés, de vicces :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!