Szerintetek van jövője, vagy esetleg van rá esély hogy valaha elkészüljenek az alábbi filmek? Bocsi hogy sokat írtam, de nagyon érdekelnének az ÉRTELMES válaszok.
Figyelt kérdés
G.J. Joe 3.
Tron 3
Mátrix (remake)
Kaptár 6
Horrorra akadva 6
Fűrész (talán egy újabb rész)
Kickboxer (remake)
Pumpkinhead (remake)
Halloween (reboot)
Tökéletes katona 5
A kör 3
Bourne 5
Anakonda 5
Tükrök 3
Harry Potter (én úgy hallottam hogy titokban készül még egy rész, de javítsatok ki ha tévedek)
Rémálom az Elm utcában (reboot)
Jégkorszak 5
Vasököl 2
A titánok harca 3
Mad Max (remake)
Ali G (talán egy újabb rész)
2013. dec. 6. 04:39
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :D
2013. dec. 6. 15:17
3/5 anonim válasza:
Harry Potter rész nem készül több, és kétlem hogy valaha is fog. Mondjuk a Star Wars-ról is ezt gondoltam, aztán csak nekiálltak még egynek. :D Mindenesetre most még biztos hogy nem készül újabb rész, se könyvben se filmben. Az írónő megerősítette.
4/5 anonim válasza:
kör 3 nem lesz, viszont kör 0 van (de az is csak a japán változat-> Ringu 0)
Szerintem a Horrorra akadva az addig tart, amíg lesznek kiparodizálható, felkapott horrorok. :)Szóval nagy eséllyel lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
harry potter lesz még...a minap olvastam...Legendás lények és tanulmányozása címmel...J.K. Rowling írja a forgatókönyvet.
2013. dec. 8. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!