Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Doctor Who 2. évad 3....

A Doctor Who 2. évad 3. részében hogy érti ezt a Doktor?

Figyelt kérdés
Amikor Roseval beszélgetnek azt mondja hogy velem töltheted életed hátralévő részét de én nem tölthetem veled az enyémet.
2013. dec. 5. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
92%
Hát gondolom mert Rose él kb 70 évet, a Doctor meg több százat és Rose hamar elhullana.
2013. dec. 5. 22:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Aki lepontozta, kérem mondjon jobbat, mert ezek szerint biztos tud...
2013. dec. 6. 00:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Én se igazán értem miért lett lehúzva az első, igaza volt. A leélt élet hosszára utal. Ugye a Time Lordok évszázadokat élnek, Rose meg... ő nem.
2013. dec. 6. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy van, ahogy előttem írták. Ha nézitek a DW mostani epizódjait, akkor feltűnő, hogy a Doktor újabban már nem is hurcibálja magával a társait, csak néha szökteti meg őket egy-egy "kirándulásra". Az emberi élet neki csak egy szempillantás, és ha maga mellett tart egy "halandót", akkor nagyon hamar elveszti, míg így akár évszázadokon át látogathat valakit, míg annak csak néhány év telik el az életéből. Ezzel persze az is együtt jár, hogy ahogy telik az idő, egyre jobban elszigetelődik és magába fordul.
2014. szept. 21. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!