Jóbarátok? A sorozatban lévő dal kéne.
Figyelt kérdés
Nem a főcímdal kéne, hanem akinek megvan a Coca-Colás jóbarátokos DVD abban a Coca-Cola Light reklám zenéje kéne ennyit tudok belőle: U, baby love :D De itt a videó linkje, a videó ugyanez csak épp a zene ami alatta szól az nem az ami a DVD-n.
http://www.youtube.com/watch?v=5E5YjT3DNBI
Ja és aki esetleg tudja, hol tudom letölteni vagy el tudja küldeni a Coca-Colás zenét, ami így szól: Ha szeretetet adsz akkor szeret majd a nagy világ stb :) Akkor az légyszi segítsen :D
2009. nov. 22. 10:33
1/3 anonim válasza:
ott van a címe meg az előadója az egyik hozzászólásban:
the cardigans - lovefool
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. De nem erre gondoltam.
2009. dec. 3. 20:55
3/3 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nema video alatti zene kell, hanem a dvdn ez a reklám megy csak más zenével és a dvdn lévő zene kéne.
2009. dec. 3. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!