Hogy definiálnátok a True Blood című sorozatot?
Úgy értem mi ez tulajdonképpen? Egy romantikus történet? Vagy krimi?
Most nézem a második részét és még nem igazán tudtam rájönni, hogy mint sorozat miről szól.
Úgy értem, minden sorozatnak megvan egy íve, egy laza történetfonása. Még akkor is, ha a részek nem függnek össze teljesen (értsd egy-két rész kihagyása semmi problémát nem jelent) ebben viszont még semmi főszálat nem fedeztem fel.
Nem értem mire akarsz kilukadni.
Persze hogy magyarul. Miért? Japánul jobb lenne?
A True Blood egy sorozat. Nincs magyar címe. Az alcímét fordították csak le (Inni és élni hagyni).
A definiálni szó amúgy magyar. A latinból ered, de már a magyar nyelvbe is beépült. Jelentése meghatározni, magyarázni, értelmezni.
Amúgy a kérdés alatt ott van, hogy mit szeretnék. Nem tudod elolvasni?
egy pincérnő és egy vámpír pasi szerelméről szól, bár az ő világukban tudnak a vámpírok létezéséről.
tv-ben sorozatot is csináltak belőle.
nekem annyira nem jön be, de hét tudod ízlések és pofonok.
Ez a könyv bemutatója:
Az igaz barát nem iszik a barátjából
Sookie Stackhouse pincérnő a louisianai Bon Tempsben. Csinos, de csendes lány, aki nem jár el szórakozni. Oka van rá. Sookie ugyanis olvas mások gondolataiban. Bill magas, sötét hajú, jóképű srác - és a lány egy árva szót sem hall a gondolataiból. Tehát pontosan az a fajta pasi, akire egész életében várt...
Azonban Bill szörnyű titkot rejteget; ő ugyanis vámpír.Váratlanul Sookie egyik kolléganőjét megölik, nem is akárhogyan - miközben megátalkodott vámpírok csoportja veszi üldözőbe Billt. Az idegeneknek tervei vannak Sookie-val, a kérdés csupán az, ki tudja jobban és gyorsabban kihasználni emberfeletti képességeit.
CHARLAINE HARRIS a világ sötét oldalára kalauzol minket. Magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve.
"Anita Blake rajongói imádni fogják" – Publisher’s Weekly
"Pikánsan pokoli" – Dallas Morning News
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!