Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy definiálnátok a True...

Hogy definiálnátok a True Blood című sorozatot?

Figyelt kérdés

Úgy értem mi ez tulajdonképpen? Egy romantikus történet? Vagy krimi?

Most nézem a második részét és még nem igazán tudtam rájönni, hogy mint sorozat miről szól.

Úgy értem, minden sorozatnak megvan egy íve, egy laza történetfonása. Még akkor is, ha a részek nem függnek össze teljesen (értsd egy-két rész kihagyása semmi problémát nem jelent) ebben viszont még semmi főszálat nem fedeztem fel.

2009. nov. 21. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Magyarul?Ez nekem kínai.Bocs de mi a definiálni?Talán véleménymondás,jellemzés?
2009. nov. 21. 16:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem értem mire akarsz kilukadni.

Persze hogy magyarul. Miért? Japánul jobb lenne?

A True Blood egy sorozat. Nincs magyar címe. Az alcímét fordították csak le (Inni és élni hagyni).

A definiálni szó amúgy magyar. A latinból ered, de már a magyar nyelvbe is beépült. Jelentése meghatározni, magyarázni, értelmezni.

Amúgy a kérdés alatt ott van, hogy mit szeretnék. Nem tudod elolvasni?

2009. nov. 21. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:

egy pincérnő és egy vámpír pasi szerelméről szól, bár az ő világukban tudnak a vámpírok létezéséről.

tv-ben sorozatot is csináltak belőle.

nekem annyira nem jön be, de hét tudod ízlések és pofonok.

Ez a könyv bemutatója:

Az igaz barát nem iszik a barátjából

Sookie Stackhouse pincérnő a louisianai Bon Tempsben. Csinos, de csendes lány, aki nem jár el szórakozni. Oka van rá. Sookie ugyanis olvas mások gondolataiban. Bill magas, sötét hajú, jóképű srác - és a lány egy árva szót sem hall a gondolataiból. Tehát pontosan az a fajta pasi, akire egész életében várt...

Azonban Bill szörnyű titkot rejteget; ő ugyanis vámpír.Váratlanul Sookie egyik kolléganőjét megölik, nem is akárhogyan - miközben megátalkodott vámpírok csoportja veszi üldözőbe Billt. Az idegeneknek tervei vannak Sookie-val, a kérdés csupán az, ki tudja jobban és gyorsabban kihasználni emberfeletti képességeit.

CHARLAINE HARRIS a világ sötét oldalára kalauzol minket. Magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve.

"Anita Blake rajongói imádni fogják" – Publisher’s Weekly

"Pikánsan pokoli" – Dallas Morning News

2009. nov. 22. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a főszál az lenne, hogy egy nem hétköznapi lány (azért nem hétköznapi, mert olvas az emberek gondolataiban)találkozik egy olyan emberrel (aki mellesleg vámpír) akinek a fejébe nem lát bele, és ez nagyon felkelti az érdeklődését!Ha a második résznél tartasz, akkor mindenképpen nézd végig, mert szerintem eszméletlen jó a sorozat, habár a könyvek persze dokkal jobbak, de aki vizuális típus az imádni fogja! Én már a második éved hatodik részénél tattok, és nem tudok betelni vele xD
2009. nov. 26. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy ideig én is néztem, de nekem annyira Twilight-koppintásnak tűnik, és én imádom a Twilightot, tehát így zavar ha leutánozzák. És igen, egy kicsit kesze-kusza...Szerintem magyarul a true blood az igaz vért jelent. Na hali
2010. júl. 2. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:
az előtem írónak üzenem h előb nézzen utánna a dolgoknak és csak azután mondjon hülyeséget a true blood ugyanis sokkal hamarabb íródott mint a twilight szóval a koppintás max. fordítva lehet.
2010. júl. 14. 19:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb mint a Twilight.Vámpíros sorozat eredetileg,de nemcsak vámpírok vannak benne.Amúgy igen romnatikus,és krimi is,de mellette misztikus,erotikus,és fantasztikus.
2011. jan. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!