Mi volt a tegnapi Szellemekkel suttogóban? (06.10. )
tegnap 07.10 volt :)
képzeld, nem derült ki semmi, mert ismétlős rész volt! az a rész volt, amiben a szökésből a srác játszott... (ezt a részt régen se láttam végig, de asszem ebben volt az esküvője a melindának, meg ebben a részben költöztek be a házukba is)
kiváncsi leszek, ma mi lesz, remélem nem megint ismétlés:(
de azért itt a tartalom:
Melinda Gordonnak különleges képessége van: képes beszélni a halottak lelkével. Újdonsült férjével, Jimmel új házukat próbálják befejezni, mikor Melinda találkozik egy katona szellemével. A férfi arra kéri a nőt, hogy vezesse el a családjához, mert szeretné látni újszülött fiát. Kiderül azonban, hogy a katona a vietnami háborúban harcolt, így évtizedek óta halott...
-az előző hozzászóló-
ez meg a mai:
Melinda egy hatéves kisfiúval találkozik egy vasúti átjárónál, aki édesanyjára vár, ezért nem akar onnan elmozdulni. Kiderül, hogy a gyermek balesetben elhunyt, amikor kocsijuk megállt a vasúti átjáróban. Melindának meg kell találnia Kenny szüleit, hogy a fiú lelke nyugovóra térjen:-)
Bocsika, képben vagyok, 07.10. volt tegnap... :-))
Szóval semmiről sem maradtam le, újrakezdték az egészet, hát ez nagyon fain.... na hátha az AXN-en tovább adják! Nagyon remélem!!!!
Nagyon köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!