Angolul vagy magyarul nézzem a Breaking Badet?
Nekem eredeti nyelven jobban tetszik, bár magyar felirattal nézem. Így tökéletes. Aki miatt eredetiben ajánlom, az a Hank karakterét játszó színész (Dean Norris) beszédstílusa. Valami fantasztikus, a szinkronja egész egyszerűen meg sem közelíti azt a szintet. Ezenkívül nagyon tetszik a Jesse Pinkmant játszó színész orgánuma. Egészen szokatlan ez a kellemes, mély, rekedtes hang egy ilyen fiatal sráctól.
A nyelvezete egyébként nem nehéz szerintem, és sok a szleng.
Szia, én is mindenképp az angol nyelvet ajánlom és felirattal. Mondjuk én minden sorozatot úgy nézek, de ezt vétek lenne szinkronnal nézni szerintem, főleg Jesse miatt, zseniális, nem lehet szinkronnal visszaadni, meg nagyon sok zseniális jelenet és mondat miatt.... fú, még a hideg is kirázott!! (jó értelemben véve) A világ legjobb sorozata, de kár hogy vége már.... :(
Te most kezded majd el? De jó neked! ;)
Próbálj meg letölteni esetleg máshonnan feliratot hozzá...
Az első négy évadot én is egybe néztem meg tavaly, de jó is volt!!! És idén hetiben az utolsót.. :(
Akkor hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!