Miért akkora film a Donnie Darko?
Figyelt kérdés
Láttam a filmet, meg szeretem is ezeket a fajta filmeket, de ez egyszerűen értelmetlen, gagyi.2013. nov. 26. 18:28
1/16 anonim válasza:
A DD tipikus "Hogyan tűnjünk értelmiséginek?!" film.
Semmi értelme, viszont, ha értelmiséginek akarsz tűnni akkor semmi más dolgod nincs, csak áradozni róla.
Ha pedig valaki, teljesen mindegy, h mit kérdez a filmmel kapcsolatban, csak vágd rá, h "Te ezt nem értheted, ehhez kellő intelligencia kell".
És már értelmiséginek is tudhatod magad!
Ugyan ilyen bohóc film a felhőatlasz....
2/16 A kérdező kommentje:
Hát jobban nem is írhattad volna le mit gondolok róla.
A jutalmad nem marad el:
Amúgy komolyan mondom, tényleg nagyon találó a megfogalmazásod, csak most hirtelen ez a kép ugrott be.:D
2013. nov. 26. 19:55
3/16 anonim válasza:
Ezt a filmet mindig elkerültem, pedig többször is felmerült már a címe. :) A leírása után már elment tőle a kedvem. De az elgondolkodtató, mély filozófiai tartalommal rendelkező filmeket nagyon szeretem.
4/16 anonim válasza:
Ettől tűnsz értelmiséginek? Hol? Általánosban?
5/16 anonim válasza:
Nekem tetszett és tényleg elgondolkodtató.
6/16 A kérdező kommentje:
És min gondolkodtatott el?
2014. márc. 6. 16:33
7/16 anonim válasza:
100 évente van egyszer ilyen film és te legagyizod, mert nem érted senki se érti nem is ez benne a lényeg, hanem az, hogy ebben a filmben annyi életettapasztalat rejlik mint magában az életben sem plusz ez egy alternatív megtört valóság amelyben csak donnie igazi értelemmel rendelkező emberi lény a többiek csak bologato birkák mind egytől egyig egy megszokott séma szerint élik a szánalmas kis buta semmirekellő kötelező életüket es ez számomra a legzsenialisabb mestermu amelyet egy 26 eves srác igy ossze tudott rakni egyszerűen fel nem fogható a számomra egy Élet is kevés hozza h ennek a filmnek a zsenialitasat ki tudna bárki fejezni sajnálom h neked egy cseppnyi élményt sem adott.
8/16 anonim válasza:
37%-os, téged szoktalak látni gyakran válaszolni, és már régóta meg akarom kérdezni: Te fogyatékos vagy?
9/16 A kérdező kommentje:
Tipikusan olyan, aki azzal magyarázza, hogy nem tud beilleszkedni, hogy az emberek csak agymosott birkák, és csak ő egyéniség. Látszik nem a földön jár...
2014. márc. 9. 00:16
10/16 anonim válasza:
A Filmek mindenkinek mást jelentenek. Lehet, hogy ezt a filmet te hülyeségnek tartod, de attól még egy másik embernek jelenthet valamit. Más gondolkodásunk van, egyszerűen nem ugyanúgy látjuk a dolgokat és ezzel nincs is semmi baj. De soha nem ítélnék el egy embert, csak azért, mert valami olyat lát egy filmben, amit én nem. Hiszen erre való az ilyen filmek. Mindenkiből kiváltanak valami reakciót, még ha az nem is pozitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!