Kinek a szeme látható a Psycho 2-ben?
Van egy olyan jelenet amiben Mary,Norman anyjának a szobájában jár.Észreveszi a falakon a kifakult foltokat ahol azelőtt képek voltak. A képek az ajtó mögötti falon vannak elhelyezve. Leveszi az egyiket és észreveszi hogy egy kémlelőlyuk van a falon amin keresztül a fürdőszobába lehet látni. Belenéz a lyukba és ekkor hirtelen valaki visszanéz rá.
Vagy százmilliárdszor láttam a filmet de még most sem jöttem rá hogy ki is volt a szemnek a tulajdonosa.
ez egy jó kérdé :D
én azt gondoltam hogy Norman néz vissza,de nem tudom.
Szerintem nem lehet megállapítani.
Logikailag nem nyilvánvaló, ahogy az is kétséges, hogy az első néhány áldozatot pontosan ki is tette el láb alól... (minimum 2 féle verzió simán elképzelhető).
Lehetséges jelöltek: Mary anyja; Mrs Spool (hihetőleg mindkettő mászkált a házban...); Norman (de csak kis valószínűséggel, hiszen utána eléggé máshonnan jön a konyhából)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!