Mi a kedvenc sorozatotok?
Figyelt kérdés
Csak azért, mert az enyéimet már ötször végignéztem, és elég lassan jönnek ki új évadok azokból, amiknek még nincs vége. Hátha valami újat mondtok amit még nem néztem.2013. nov. 23. 21:40
1/7 anonim válasza:
The Walking Dead
Game of Thrones
Supernatural
Doctor Who
Sherlock
American Horror Story
Hannibal
Amit még el szeretnék kezdeni az a Shameless és a Dexter.
3/7 anonim válasza:
Nekem a dexter a 6. évadig
Aztán most a Suits (nagyon jó láthatatlanba is mondom, hogy tetszeni fog (ha elkezdted akkor dobj egy PM-et pls. h milyennek gondolod)
Homeland
Breaking bad
sons of anarchy
Ha lány vagy akkor ajánlom még a Touch c. sorozatot. Nekem annyira nem jött be fiúként, mert annyira próbáltak már hatni rám, hogy nem jött be. MM. az bejött, hatottak rám (vágások, zene, stb. jók nagyon), de ezzel elriasztottak és csak pár részt néztem meg tekerve . Utána dobtam is. De ha szereted a drámát akkor ajánlom.
4/7 anonim válasza:
Meg számomra túlzottan hatásvadász lett ez sem jön be, ezért is dobtam főként.
6/7 anonim válasza:
Dexter, Doctor Who, The Sopranos, The Shield, Supernatural (első 5 évad csak), Friends, Scrubs
7/7 anonim válasza:
Trónok harca!! :) valami hihetetlen jó.:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!