Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az éhezők viadalából, Katniss...

Az éhezők viadalából, Katniss szerintetek kit szeret? Peetát vagy Geelt?

Figyelt kérdés
Szerintem Peeta és Katniss jobban össszeillenek , de kíváncsi vagyok mi lesz.. Remélem nem hal meg Peeta , és összejönek , ő szimpibb mint Geel. :)
2013. nov. 23. 13:49
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

1) Gale és nem Geel -_-

2) olvasd el a könyveket, ah ennyire érdekel, ez összetettebb jóval annál, minthogy "kit szeret"

2013. nov. 23. 13:57
 2/8 A kérdező kommentje:
-.-"" annyira szánalmas vagy , bocs hogy elírtam (!) és tudom hogy összetettebb de miért kell ennyire bunkónak és lenézőnek lenned velem? Sajnálom az ilyen embereket.. És máskor kérlek a kérdésre válaszolj , mert úgy látom nem értetted meg!!
2013. nov. 23. 15:05
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha egyszer hülyeséget kérdezel... Nem véletlen írtam, hogy erre nem lehet így válaszolni, ezért olvasd el a könyveket. Mit nem lehet ezen felfogni?
2013. nov. 23. 15:06
 4/8 A kérdező kommentje:
ha bajod van , nem kell válaszolni , és én személy szerint örülnék is nekik ;)
2013. nov. 23. 15:26
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen egyetértek az első hozzászólóval, ne kapd fel ennyire a vizet... Ez nagyon bonyolult, ha olvastad volna a sorozatot, akkor megértenéd... nem kell máris dühöngeni, csak ismerd el hogy igaza van.:P
2013. nov. 23. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER!

Katniss maga adja meg rá a választ:

"Egyik éjszakán megint elfog az az érzés – az éhség, ami rám tört a tengerparton –, és megértem, hogy ennek mindenképpen így kellett történnie. Hogy a túléléshez nem a Gale-ben lobogó tűzre, a lelkében izzó haragra és gyűlöletre van szükségem. Abból ugyanis bennem is van elég. Nekem tavasszal a pitypangra van szükségem. Az

élénksárga virágra, amelyik az újjászületést jelenti – a pusztítás helyett. Nekem az ígéret kell, hogy bármilyen szörnyű veszteségeket szenvedtünk is el, lehet folytatni az életet. És minden jóra fordulhat. Ezt pedig csak Peeta tudja megadni nekem.

Ezért aztán, amikor suttogva azt mondja: "Szeretsz engem. Igaz vagy nem igaz?",

azt felelem:

-Igaz"

2013. dec. 14. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt kedvenc részem a könyvben,annyira szép és igaz volt:S Nagyon örülök,hogy Katniss Peetát választotta.Igaz,Galeel,egyformább a személyiségük,de Peetával sokkal aranyosabbak együtt,pont azért,amit az író leírt a harmadik rész legvégén:)
2014. febr. 27. 13:55
 8/8 anonim ***** válasza:

#6/7

Jaj de imádom ezt a részt!!:DD

2014. júl. 11. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!