A Karib-tenger kalózainak egyik hajója ki van állítva Ganovában?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam pár oldalon, hogy igen. És láttam is ott egy roncs kalózféle hajót a kikötőben. Ha igen, az melyik hajó? A Bolygó Hollandi? Vagy a Fekete Gyöngy? Vagy melyik?#hajó #Johnny Depp #kalóz #kikötő #Karib-tenger kalózai #Jack Sparrow #Genova #szellemhajó #kalózhajó #Fekete Gyöngy
2013. nov. 22. 21:47
1/4 anonim válasza:
Filmesek építették, egyik sem valódi. Ha azt akarsz látni, nézd meg Svédországban a Vasát (XVII.századi, elsüllyedt hadihajó).
2/4 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy filmesek építették, nem igazi, régi kalózhajókkal forgattak, de úgy értem, az a hajó, amit a filmhez építettek ott van-e kiállítva :) (egyébként ha nem ott, akkor egyáltalán meg lehet nézni őket valahol? )
2013. nov. 24. 15:31
3/4 A kérdező kommentje:
Ó, és most vettem észre, GENOVA-t akartam írni!!!
2013. nov. 24. 15:33
4/4 anonim válasza:
Hat van a kikotoben egy eleg cifra kalozhajo szobrokkal rajta meg minden, de en nem tudtam, hogy filmes kellek volt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!