Tudtok mondani pár igényesebb csajos filmet?
Figyelt kérdés
Mint pl. a Dr. Szöszi.2013. nov. 22. 00:36
1/6 anonim válasza:
A Dr. Szösz igényes film?? :o))) Akkor sajnos nem tudok mondani. Legyen neked dr. Szöszi színvonal. )))
2/6 anonim válasza:
::OO)))) ==<)(( %()'
Neked meg piktogramokkal neten fikázás.
Ez után kíváncsi lennék, hogy szerinted mi a jó "csajos" film? (Félreértés ne essék, a Dr. Szöszi és a többi limonádé szemét, szerintem is silány)
4/6 anonim válasza:
Már megint egy dilis amcsi film
(Not Another Teen Movie, 2001)
5/6 A kérdező kommentje:
Az igényesség alatt nem a film témáját értettem, egy csajos film témája nyilván nem lesz sosem olyan "igényes". Én a rendezésre gondoltam, hogy ne egy alacsony költségvetésű szar legyen, azért a dr szösziben van pl egy-két jó poén, egy-két fordulat, nem egy ótvar szar. Viszont egy csomó csajos film elég alacsony költségvetésű, nincs benne semmi, lightos esti filmnek sem megy el...
2013. nov. 22. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!