Tudnátok ajánlani nekem ilyen vígjátékokat?
Olyan amerikai vígjátékok érdekelnének, amelyekben kifejezetten az altesti humor és egyéb hüleségek szerepelnek! :D
Pl. tipikus vécés jelenet, amikor a fiú egy lánynál van, és nem bírja fékezni bélbaját. xD
Elsősorban különlegességekre lennék kíváncsi, nem olyan alapművekre, mint pl. a Dumb és Dumber. :D
...bár szerintem én már az összes ilyesmit láttam már! xD Előre is köszönet!
A nagy nap
Cool túra
Euró túra
Tábor a köbön
Német pite
Német pite 2
Forró rágógumi 1-4
Köszönöm a tippeket!
Párat ismerek már, és az Amit máris tudni akarsz a szexről (Extreme Movie) filmet ma meg is néztem, nekem egyből a Movie 43 ugrott be róla! :DD (Ha utóbbit még nem láttátok, akkor feltétlenül pótoljátok! :D)
Egy kicsit pontosítanék! Nem kamaszfiús, szüzességelvesztős, gimis filmeket keresek, hanem inkább azokat, amikben "felnőtt" emberek szerepelnek és amolyan fingos-szarós poénok jellemzik! xD
Szerintem meg a Movie 43 a jobb! :D Abban meg szerepel Emma Stone! :P
Megnéztem A nagy nap-ot, de erre gondoltál: [link] ?
Ebben egy gusztustalan dolog sem volt!!! :D Ez nem az amit én keresek... De azért kellemes volt! :D
Na ismer még valaki valamilyen gusztustalan amerikai vígjátékot? :D
Hát akkor szerintem ti láttatok még igaz gyatra amerikai vígjátékokat! :D
Mondok akkor én pár példát, aztán tessék megnézni! :)
Kismocsok (Joe Dirt): A főszereplő egy legjobb barátja egy kupac kaki, amit magával húz egy Radio Flyer-el! Eszméletlen jó film, nekem örök kedvenc, 10/10! :) Vagy van az Itt a vége (This Is the End) eszméletlen szövegekkel, de állítólag ilyesmi még az Ananász expressz (Pineapple Express) is, ezt most fogom megnézni! :D
Remélem most már tudjátok milyen filmeket keresek? Beteg, gusztustalan amerikai humort. :D
Van valakinek még valami javaslata? :D
Hát lehet igazad van! De azért van benne jelenet mikor a r#cskázásról vitáznak, meg b#zizzák egymást! :D
Na majd megnézem a szarembert is, kössz a tippet, de szerintem ez már tényleg a véglet! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!