Mi a címe ennek a filmnek?
Hello!
Valamifele barbar filmet keresek.A lenyeg hogy nagyon brutalis csata volt a filmben volt az erdoben is csata (erre jol emlekszem) meg szerintem tuzes nyilak is vagy tuzes golyok nem tudom mar. A barbarokon volt valamifele sisak es iszonyat durvan oltek benne kegyetlenul.NEm tudom, hogy vikingek vagy romaiak voltak e benne csak arra emlekszem hogy verengzes volt. Nem ismert a film annyira. ket ellenseges sereg volt.
a barbarok annyira vadak voltak mintha mar nem is emberek lettek volna. emlekszem hogy csak neztem mennyire uj dolgokat tudnak meg csinalni a brutalitasban meg az eroszakban.
pont mint amikor eloszor lattam a braveheart-ot.
Nem a Pathfinder.Nem a Gladiator.
A 2011-esben nem jatszik Banderas,en arrol beszeltem.
A minap letoltottem egy filmet:
A Barbár - Legenda a szellemharcosról(Pathfinder),most nezem,ebben vannak maszkos barbarok,nagyon brutalisan gyilkolnak,szerintem ez lesz az :D
En nem tudom megtalalni azt a 2011.es 13. harcos cimu filmet pedig regota hasznalom a google-t.
Irtam korabban, hogy Nem a Pathfinder.Nem a Gladiator.
Durva a tema! Nagyon.
Vagy te arra gondolsz, hogy Banderas jatszik a Conan a barbar-ban?
Az Arnold Schwarzenegger. LOL.:)
Jaaa,nem vettem eszre hogy a Pathfinder-t irtad, errol a Conan-rol beszelek: [link] de biztos nem ezt keresed.
Es bocs,gondoltam nekem irtad,hogy Banderas-os,kozben a 13-harcos cimu filmben szerepel. :))
ok:)
meg most se vagyunk beljebb.
nehez ez igy.
Hallod, az igen jo film szerintem. Lattam parszor. De nem az.
Remelem most mar titeket is erdekel mi lehet ez a film:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!