Mondanátok tipikus gimis, tinifilmeket?
Figyelt kérdés
Lehetőleg 2010-13 közötti FILM legyen(ne sorozat), és gimiről szóljon. Vagy lehet benne misztikus is, de az is jó ha csak sima gimis élet, pompom lányok, szerelmek, barátságok, stb... pl. Avalon Gimi:) Láttam: Bajos csajok, majdnem minden pom pom lányos filmet, amerikai pite, meg kb az összes kicsit régebbi hasonlóakat, újak közül is láttam már párat, de mondjatok minél többet, légyszives! Köszönömmm:) Nem vagyok kíváncsi a "Színvonal..." vagy "Ízlésficamos vagy" szerű hozzászólásokra, filmeket kérek!..2013. nov. 20. 20:50
1/4 anonim válasza:
Buliszerviz 1,2,3.mindegyik bulizos,csajozos.
2/4 anonim válasza:
Scott Pilgrim a világ ellen, 21 Jump street - a kopasz osztag (ez nagyon jó film), Carrie ( ez horror, nekem annyira nem tetezett)
3/4 anonim válasza:
Én tudok ajánlani egy "ízlésficamos agyhalott" pom-pom lányos filmet amit sztem még nem láttál.
"Mentsd meg a pompom lányt". Nem gimis 16-os karikás és a szerelemről szól de nem a megszokott formában :-)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek.:)
Utolsó: már láttam, és nagyon szeretem ezt a filmet, mert nekem az a megszokott... :D
2013. nov. 20. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!