Létezik olyan sorozat ami hasonló mint a Breaking Bad?
Figyelt kérdés
kb 1 hete végeztem a breaking bad-del és megőrülök hogy nem folytatódik :D nagyon jó sorozat volt, tudnátok ajánlani valami hasonló témájú sorozatot? :)2013. nov. 19. 18:06
1/4 anonim válasza:
Nagyon jó sorozat:)
Ezek elvileg hasonlítanak
The Wire
The Sopranos
2/4 anonim válasza:
3/4 A kérdező kommentje:
köszi, holnap utánuk is nézek :)
2013. nov. 19. 21:08
4/4 anonim válasza:
Weeds ( magyarul Nancy ül a fűben)
Az alaptémája majdnem teljesen megegyezik a Breaking Badével, csak itt egy anyuka a főszereplő. Ő meg azért kezd el füvet árulni, mert meghal a férje viszont a gyerekeket meg valamiből nevelnie kellene.
Nemtom, hogy jelenleg hány évados én a hetedik évadig bírtam, onnantól kezdve meguntam...csak nyűglődéssé vált az egész, viszont jó pár évadon keresztül tudta tartani a színvonalat, volt, hogy egy évadot egy nap alatt végig néztem.
Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!