Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a baja Ibolynak a Jóban...

Mi a baja Ibolynak a Jóban rosszban-ban? Miért tesz keresztbe mindenkinek?

Figyelt kérdés
Most Rékától akarja elszedni Zolit, Margittal bunkózik... stb. Mi baja?
2009. nov. 18. 21:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Meg is ölte szerintem:'(

Idegbeteg lett,amióta otthagyta Dávid az oltárnál.

2009. nov. 20. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
összeveszett Lenkével Dávid miatt,őt megölte(baleset volt..)erre rájött Niki tehát őt is megölte..most meg Rékát...de nem elsősorban Kardos miatt hanem mert egy vita hevében Réka rájött az előző 2 gyilkosságra...
2009. nov. 21. 07:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szeintetek még kit fog megölni?
2009. nov. 21. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Margitot....
2009. nov. 21. 11:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát én nagyon sajnálom, hogy most Rékát is megölte. Tök bírtam őt :(

Amúgy szerintem már senki mást, lassan lebukik végre, mert biztos hibázik valamit, vagy Zoli összerakja, hogy ott izélt, hogy ha Réka nem lenne, akkor együtt lehetnének.

Vagy a lopott gyógyszerek miatt, nem tudom, de szeritnem most már lebukik lassan.

Én már Niki halálakor tudtam hogy ő gyilkol, mert mikor bement Nikihez a szobába, tök látszott, tiszta Iboly alakja volt.

Mondjuk Réka halála tök béna volt, egy bottal verte agyon? Szerencsétlen RÉka nehogy már nem tudott védekezni, nem hiszem, hogy Ibolya annyival erősebb lenne. Meg kiabálhatott volna is, hátha meghallja valaki.

2009. nov. 21. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Idegbeteg mióta otthagyták az oltárnál
2009. dec. 28. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!