Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Bosszúálok kérdés! Vigyázat...

Bosszúálok kérdés! Vigyázat SPOYLER veszély! Loki miért akarta leigázni az emberiséget amikor a Thorban ez abszolút nem érdekelte? Van valami logikus oka vagy csak így volt megírva, hogy legyen story?

Figyelt kérdés

#film #mozi #emberiség #Bosszúállók #Thor #Loki #leigázni #megtámadni #vigyázat spoyler
2013. nov. 17. 10:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ha Spoilereztem, de mint előttem leírták, az összes Marvel film összefügg a Bosszúállókban.
2013. nov. 17. 18:13
 12/18 A kérdező kommentje:

Már minegyiket láttam semmi gond de most kezdem megrteni.

Thor a földön maradt a Thor film után ?

Ha igen akkor csak Thoron akart bosszútálni és tudvn hogy szerti a földet ezért igázná le a kocka neki nem kellet csak hogy fájadalamt okozzon Thornak ugye?

Egyépként az amerika kapitáy annyira nem érdekel szóval hogyan került a kocka a földre vagy mindvégig ott volt?

2013. nov. 17. 18:28
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem, Thor visszamegy Asgardba, a Bosszúállókban is csak Loki miatt jön le a Földre.

Végülis ez se rossz elmélet, de a Tesseract alapból nagyon értékes, másrészt pedig a kapu kinyitásához volt szüksége rá, az egy eszköz volt a Föld leigázására. Azt már nem hiszem, hogy ő döntötte el, hogy mit igáz le, őt csak megbízták azok, akik a hadsereget adták neki, és a Földre küldték.

Az Amerika kapitányt is meg kéne nézned, hogy értsd Steve történetét, most lesz második része is. De a Tesseract múltjáról szerintem nem sokat tudunk, de én is régen láttam azt.

2013. nov. 17. 18:38
 14/18 A kérdező kommentje:

Loki vajon az elejétől kezdve szintén megakarta szerezni a teseraktot,hogy visszajusson Asgardba vagy időközben változott a terv,hogy elfogatja magát ?

Mert az az idegen lényes hadsereg is azt a akarta megszerezni nem?

2014. jan. 30. 18:49
 15/18 A kérdező kommentje:

Ki látta azt a kivágott jelenetett ahol Loki a szövetségessel beszél telepatikusan és a végén megemlíti a csukjás fickó hogy használja a jogart ?

Nem értem azt a jelenetet, valaki elmagyarázná ?

Valamint ez a jelenet vajon melyik résznél lett volna berakva ?

2014. jan. 30. 18:52
 16/18 anonim válasza:
100%
Nem Loki akarta megszerezni a teseract-ot, hanem a "csuklyás fickó" (Other) akarta megszerezni. Még mondja is abban a jelenetben hogy: "Ha a teseract nem lessz a miénk, nincs olyan hely, vagy hasadék ahol ne találnénk rád". Őneki és Thanosnak azért kellenek a nagyhatalmú tárgyak ( Teseract, Eather, Orbit eddig ezek vannak bemutatva) hogy elkészítség belőle a végtelen gyémántokat (Gyűjtő által). A végtelen gyémántok a végtelen kesztyűhöz kellenek, melyek Thanosnak adnak mérhetetlen hatalmat. Azért kell a kesztyű hogy leigázzák az univerzumot.
2014. febr. 26. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Loki ugyebár Asgard királya akart lenni, vagy valami hasonló. Úgyhogy szerette ő Asgardot, de gondolj bele! Ott van az emberiség, akiknél a kocka van. Ha rájönnek a titkára simán átmehetnek Asgardba. Személyes véleményem szerint Loki inkább leigázná az embereket, minthogy azkok igázzák le őt. Bár csak szerintem félt ettől, nem tudom...
2014. aug. 27. 10:29
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Előállok én is az elméletemmel. Loki elengedi a Mjölnir nyelét a Thor film végén, amire azt hisszük meghalt, de a creditek utáni jelenetben Selvig háta mögött látszódik a tükörképe. Akkor azt suttogja, hogy meg kellene vizsgálni az erőforrást. Ha megfigyelitek sebes az arca, tehát a zuhanás után megkínozták. Tulajdonítsuk ezt Thanos vagy az Other tettének. Kell nekik a Tesseract, lehullik az égből egy becsületét sértett Asgardi, akarom mondani Jötunn, a lehetőség tálcán kínálkozik. Mi sem egyszerűbb, mint elhúzni a mézes madzagot előtte, hogy király lehet a kilenc világ egyikében. Ráadásul ez a Föld, ahol Thor nője is él, Asgardban biztosan nagy port kavarhat. S ha már a Földön van, Asgarban ezt Heimdall is láthatta, értesítette Odint és Thort, aki már jött is a Földre szeretett öccse után.

Ha sikerrel járt volna a Chitauri sereg átengedésével, onnantól már nem csak a Földet, hanem Asgardot is birtokolhatta volna.

2014. aug. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!