Bosszúálok kérdés! Vigyázat SPOYLER veszély! Loki miért akarta leigázni az emberiséget amikor a Thorban ez abszolút nem érdekelte? Van valami logikus oka vagy csak így volt megírva, hogy legyen story?
Már minegyiket láttam semmi gond de most kezdem megrteni.
Thor a földön maradt a Thor film után ?
Ha igen akkor csak Thoron akart bosszútálni és tudvn hogy szerti a földet ezért igázná le a kocka neki nem kellet csak hogy fájadalamt okozzon Thornak ugye?
Egyépként az amerika kapitáy annyira nem érdekel szóval hogyan került a kocka a földre vagy mindvégig ott volt?
Nem, Thor visszamegy Asgardba, a Bosszúállókban is csak Loki miatt jön le a Földre.
Végülis ez se rossz elmélet, de a Tesseract alapból nagyon értékes, másrészt pedig a kapu kinyitásához volt szüksége rá, az egy eszköz volt a Föld leigázására. Azt már nem hiszem, hogy ő döntötte el, hogy mit igáz le, őt csak megbízták azok, akik a hadsereget adták neki, és a Földre küldték.
Az Amerika kapitányt is meg kéne nézned, hogy értsd Steve történetét, most lesz második része is. De a Tesseract múltjáról szerintem nem sokat tudunk, de én is régen láttam azt.
Loki vajon az elejétől kezdve szintén megakarta szerezni a teseraktot,hogy visszajusson Asgardba vagy időközben változott a terv,hogy elfogatja magát ?
Mert az az idegen lényes hadsereg is azt a akarta megszerezni nem?
Ki látta azt a kivágott jelenetett ahol Loki a szövetségessel beszél telepatikusan és a végén megemlíti a csukjás fickó hogy használja a jogart ?
Nem értem azt a jelenetet, valaki elmagyarázná ?
Valamint ez a jelenet vajon melyik résznél lett volna berakva ?
Előállok én is az elméletemmel. Loki elengedi a Mjölnir nyelét a Thor film végén, amire azt hisszük meghalt, de a creditek utáni jelenetben Selvig háta mögött látszódik a tükörképe. Akkor azt suttogja, hogy meg kellene vizsgálni az erőforrást. Ha megfigyelitek sebes az arca, tehát a zuhanás után megkínozták. Tulajdonítsuk ezt Thanos vagy az Other tettének. Kell nekik a Tesseract, lehullik az égből egy becsületét sértett Asgardi, akarom mondani Jötunn, a lehetőség tálcán kínálkozik. Mi sem egyszerűbb, mint elhúzni a mézes madzagot előtte, hogy király lehet a kilenc világ egyikében. Ráadásul ez a Föld, ahol Thor nője is él, Asgardban biztosan nagy port kavarhat. S ha már a Földön van, Asgarban ezt Heimdall is láthatta, értesítette Odint és Thort, aki már jött is a Földre szeretett öccse után.
Ha sikerrel járt volna a Chitauri sereg átengedésével, onnantól már nem csak a Földet, hanem Asgardot is birtokolhatta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!