Éhezők viadala Futótűz lesz magyarul?
EMBEREK!!! KÖNYÖRGÖM, GONDOLKOZZATOK MÁR!!!
Miért adnák le szinkronosan is a mozik, ha már egyszer leadták feliratosan???? Ezt komolyan minden 3. nap le kell írnunk nektek???? Már a t.k.m tele van komolyan mondom.
Na erről megkérdeztem apámat aki mellesleg mozigépész és azt mondta hogy már rengetegszer fordult elő hogy leadtak egy filmet úgy hogy nem volt még szinkronizálva. de azért k..vaokos vagy.-.-"
Rohadtul sok idő elmegy azzal míg a tizenegy hangsávból kitörlik a feleslegeseket, ráadásul csomó hiba is becsúszhat, ami miatt újra kell venni az egészet vagy regenerálni az effektusokat, főleg az ilyen filmeknél mint a hunger games, hogy tele van csatakiáltásokkal meg mindenegyébbel.
szeretem az okos embereket...
Apám, te aztán tudsz szöveget értelmezni. Én egy szóval nem mondtam, hogy feliratosan még nem adtak le filmet, szóval kösz a kioktatást... Előbb tanulj szövegértést talán.
De ha már itt tartunk, elmondom, hogy ha egyszer egy filmet feliratosan vetítenek le, akkor azt _nem fogják_ szinkronosan is levetíteni majd valamikor fél évvel később...
Milyen tévhitet?! Hogy nem lesz hozzá magyar szinkron???
Direkt leírtam, hogy lesz hozzá magyar szinkron, de csak a DVD kiadásban és _nem_ fogják szinkronosan is levetíteni... Ennyire nehéz a felfogásod? Vagy mit akarsz cáfolni ezen a mondaton??
És nem, nem a szinkronizálási nehézségek miatt nem lesz szinkronizáltan vetítve...
Egyébként nem tudom mit pattogsz itt, hogy hű de nehéz dolguk van a szinkronizálóknak... Senkit nem érdekel, nem is kérdezte senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!