Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Naruto-ban az elemi kekkei...

Naruto-ban az elemi kekkei genkai-oknak [vérvonal képességek] mik a kombinációi?

Figyelt kérdés

Találtam erről képeket angolul, de azok hibásak.

[link]

2013. nov. 15. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Ennek a képnek sztem semmi értelme sincs.

Jég=szél+víz (Haku)

Fa=föld+víz (Hashirama)

Láva=tűz+föld (Terumi Mei)

"Boil" ezt nemtom h lehetne magyarra fordítani, mert a boil az mikor a víz forr=tűz+víz (Terumi Mei)

Por=föld+szél+tűz (Onoki)

Vihar=szél+víz (Darui)

2013. nov. 15. 11:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Így gondoltam:

[link]

2013. nov. 15. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tűz + Víz + Szél = Por (ez már igazából nem Kekkei Genkai, hanem az egyetlen ismert Kekkei Touta, Oonoki és Muu az ismert használói)

megjegyzés: a Kekkei Touta szót már máshogy használjuk; pl. van Kekkei Genkai képessége -- ő egy Kekkei Touta

Víz + Szél NEM Vihar

Víz + Villám = Vihar (ismert használója: Darui, Hiruko)

Tűz + Villám = Láng (Amaterasu, Susano'o és ezeknek az altechnikái [pl. Yasaka Magatama, Kagutsuchi])

Föld + ismeretlen = Kristály (azért, mert Kakashi egyik technikája [Raikri] képes volt megtörni Guren Kristály technikáit, és ha egy elem gyenge a Villámmal szemben, akkor az egyik alkotóeleme biztosan Föld)

Föld + Villám = Robbanás (ismert használók: Gari és Deidara)

ismeretlen + ismeretlen = Mágnes (ismert használók: 3. Kazekage, 4. Kazekage, Toroi)

Tűz + Szél = Perzselés (ismert használója: Pakura)

ismeretlen + ismeretlen = Acél (ismert használója: Hiruko)

ismeretlen + ismeretlen = Gyorsaság (ismert használója: Hiruko)

ismeretlen + ismeretlen = Sötétség (ismert használója: Hiruko)

megjegyzés: ez a Sötétség nem a klasszikus értelemben vett sötétség, sokkal inkább kötődik ezekhez a szavakhoz: "komor", "szellem", "éj", "pokol"

Összegezve, maradt:

Föld + Szél = ismeretlen

Villám + Szél = ismeretlen

Nos, ez azt jelentené, hogy

Föld + Szél = Kristály

Villám + Szél = Mágnes

3 elem maradt: Acél, Gyorsaság és Sötétség

Ezek csak Hiruko által használva jelentek meg, azonban tudjuk, hogy a Kiméra Technikájával (KT) lopta ezeket, más shinobiktól, pont úgy, ahogy a 4. Kekkei Genkai elemét, a Vihar elemet, azonban azt egy másik shinobi is birtokolja (Darui). Ez az általános elmélet, azonban szerintem elképzelhető, hogy ezek csak a technika KT hatására alakultak ki, nem lehet őket megismételni. Így minden elem minden kombinációja be van osztva.

Üdv! :)

2013. nov. 19. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Ja igen a vihar tényleg víz+villám, azt elrontottam.

Azonban:

-a porban nincs víz elem [link]

-tűz+villám=láng nincs ilyen, amit említettél az Amaterasu egy kekkei kengai képesség de nem elemek keverése, a Susano semmilyen elem sem, a többi említettről pedig nem mondtak az égvilágon semmit csak annyit h távolsági jutsu

-kristály elem csak fillerben volt, szal az sincs

-Pakura vérvonalképessége sem biztos h tűz+szél, mivel nem egyértelműen kimondva, csak találgatni lehet

-nem minden kekkei genkai elemek kombinációja, szal valszeg a mágnes sem

-Hiruko minden képessége az előző pontban leírtak plusz ő csak egy movie szereplője

2013. nov. 19. 19:45
 5/8 anonim ***** válasza:

A por elemet valóban elrontottam, javítva.

Láng elem: [link]

Perzselés elem (Pakura képessége): [link]

"It is suggested that this nature is comprised of fire and wind elements."

Kristály elem és a többi: attól hogy fillerben voltak, még hivatalosan hozzátartoznak a Naruto világához. Nyilván nem engedélyezte volna Kishimoto a részeket, ha nem lett volna megelégedve velük. Mert igen, Kishimoto engedélye nélkül nem adnak ki egy anime részt sem.

2013. nov. 20. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A lángot úgy értettem,h nincs h nem elemekből tevődik össze, csak lehet h nem jól fogalmaztam meg. De nem hiszem h túlságosan sok beleszólása lenne Kishinek a fillerekbe, mivel nem hiszem h engedte volna a Sora fillereket amiben Sora volt a Kyuubi másik jinchurikije, mivel az Minato. Vagy pl. a mostani háborúban azt a nagy szarságot amit eljátszottak a Tayuya-Kido-Jiro-Sakon négyessel csináltak mikor azok vmi másik dimenzióba vitték Kibáékat vagymi és pl. Kiba simán átszakította a 3-as Rashomont...
2013. nov. 20. 19:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. nov. 20. 22:30
 8/8 anonim válasza:

Víz & tűz = Boil(forr ami utalás a forrart borrar ergo Lee a részegeskaratemester)

Víz & föld = fa (Tobira[Tenzou(Yamato)]

Víz & szél = jég(Haku)

Víz & villám = vihar(nemtudom kihasználja)

Tűz & föld = láva(mei)

Tűz & villám = blaze(lángolás akar lenni deee....max az amaretasu lehet...)

Villám & föld = kristály(Guren)

Föld & szél = por(homok[Gaara])

Szél & villám = ????

Szél & tűz ????

2016. aug. 1. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!