Az baj, ha foglaltam 2 jegyet a mai 17:30-as Thor: Sötét világ c. filmre 4DX-re, de egy váratlanulk közbejött ok miatt nem tudtam elmenni, és lemondani se tudtam?
Figyelt kérdés
Már majdnem a westend-ben voltam, hogy megnézzem a filmet, de 45 percel a film előtt telefonáltak hogy gond van (családi probléma, nem részletezném) és hogy azopnnal menjek. Mondom hát jól van, de a telefonszámot sem tudtam hogy lemondjam, meg nekem buta telefonom van, azon meg nem lehet emailt küldeni. Szal az gond hogy nem mentem el és le sem mondatam?
Adtól még foglalhatok más időpontra helyet?
2013. nov. 14. 20:31
1/5 A kérdező kommentje:
Vagy még így utólag azért küldjem el az emailt?
2013. nov. 14. 20:31
2/5 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesírásért, de nem valami jó a billentyűzet.
2013. nov. 14. 20:32
3/5 anonim válasza:
Hidd el, senkit nem érdekel, hogy nem mentél el.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor jó <3
2013. nov. 14. 20:44
5/5 anonim válasza:
Nem szép dolog, de ha nem tudjuk melyik előadásra érünk be, én kettőre is foglalni szoktam. Mivel előadás előtt egy órával az át nem vett foglalások érvényüket vesztik, más is meg tudja venni a jegyet. Gondolom en mnéznék jó szemmel ha minden előadára foglalnék vagy két hetente megcsinálnám, de szerintem semmi baj nincs belőle, nekem legalábbis eddig nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!