Szublimálás filmekben?
Az lenne a kérdésem hogy ha egy filmben rejtett üzeneteket rejtünk és amit tudatosan nem veszünk észre,az kihathat a véleményünkre is?Egy másodperc alatt egy filmben 32 képkocka van,ezek közé ha beszúrunk egy szöveget egyetlen képkockára az tudatosan nem tűnik fel de az agyunk érzékeli azt.
Egy példa: Csinálok például egy videót amit közzéteszek YT-n.A videó tegyük fel 5 perces és beillesztek egy képet amin az a szöveg áll hogy "Tetszik ez a videó" vagy hogy "Jó ez a videó" és ezt a képet beszúrom kb 20-30 szór.Lehetséges hogy az a személy aki másképp teljesen laikusan kattintott volna tovább a videó végén így rányom egy Like-t?
Atyaég.
A szublimálásnak semmi köze ehhez a témához... Az egy halmazállapot-változás. Szubliminális üzenetekre gondolsz, amik egyáltalán nem úgy működnek, hogy amit leírsz egy képre, akkor majd azt fogja érezni valaki tudat alatt. Feltűnő dolgot kell elhelyezni a videóban, aminek látszólag semmilyen célja nincsen, azonban mégis rögzül valakinek az elméjében. Mint például a cselesen felépített reklámok.
Ha én is megfelelek, a sublime tudatalattit jelent....
Lehet, hogy magyarul másképp kellene mondani, én azért megértettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!