Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Alien vs Predator 1-2, miért...

Alien vs Predator 1-2, miért olyan hülye emberek rendezik meg, akik síkgyökerek hozzá?

Figyelt kérdés

Az 1. részt úgy k.rták el ahol van. A 2.-at is, de az speciel még tetszett is kicsit.

Egyetlen egy bibi van mind2 részben. Az idő. A film a játékból készült. A játék az Aliens 2 idejében játszódik. Tengerészgyalogosok meg minden. Erre kitalálnak egy egetverő baromságot, hogy legyen a jelenben. Hogy képes valaki így elcseszni egy jó tröténetet kétszer is? Mondjátok meg nekem! Csak most láttam a bemutatót az rtl-en és előjött belőlem a fájdalom:)

2009. nov. 17. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
hogyén hogy utálom a gumirobotokat egy filmben
2009. nov. 17. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Az Alien sorozatot ne keverd az AVSP-al, mert közük nincs egymáshoz. Mellesleg könyvben több folytatása is van az Alien sorozatnak, érdemes elolvasni. Az AVSP érdektelen.
2009. nov. 17. 21:25
 3/6 A kérdező kommentje:

utolsó, el vagy tájolva kicsit. Te buzdítasz engem, hogy olvassak, de ezek szerint te nem olvastad az AvP könyveket;) Vagy nem játszottál egyik AvP játékkal sem.

Kívül-belül ismerem az Aliens sorozatot mind a 4 részt és mind2 Predator filmet.

2009. nov. 17. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
semmi közük a filmeknek a játékokhoz
2009. dec. 17. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Az AvP 1 film a képregények alapján készült. AvP könyvtrilógiaféle beavatás, Aliens: Advent/Terminus féle piramis ahol tojások voltak. Szerintem a 2 AvP film jó, tökéletesen beleillik az Aliens-Predator-AvP világba. A rendezők hűek maradtak a kanonhoz és tovább bővítették a világot. Szerintem a rendezők értettek hozzá.
2014. aug. 23. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Az AvP első része jól sikerült nekem nagyon is tetszett láttam az Alien mimd a 4 részét a Predator 1-2, Prometheus na az nagyon nem jött be nem is hasonlïtanám az Alien filmekhez a végén abból az óriás polip szerű szarból kibujt egy csúcsos fejű albino elcseszett alien -.- az elején érdekelt jónak tűnt a története is de utánna egyre jobban kezdett rossz lenni a vége meg teljesen kiakasztott mikor megláttam hogy hogy fog kinézni az alien benne -.- inkább folytatták volna az eredetit mint megcsinálni ezt a szart na mindegy visszatérve az AvP 2-höz elég ratyi film lett se füle se farka a történetnek meg nagyon sötét volt az egész film de az Avp 1 az nagyon tetszett jó lenne annak csinálni egy nornális folytatást vagy legalább a 2. Résznek más rendezővel
2015. dec. 26. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!