Vámpírnaplók. Lenne egy kérdésem, amit nem értek a sorozattal kapcsolatban. Mikor születnek új hasonmások?
Figyelt kérdés
Mert Ninás hasonmásból már van 3 pedig egyikük sem halt, meg. Paulból miért még csak 2 van?
Lehet, hogy már elhangzott nem rémlik. Valaki tudja?
2013. nov. 11. 19:19
11/15 A kérdező kommentje:
Most azért kicsit világosabb. Köszönöm. :)
2013. nov. 21. 14:38
12/15 anonim válasza:
Stefannak elvileg akkor sem Katherine a párja, hiszen Katherine kb. 500 évvel idősebb nála.
13/15 anonim válasza:
Stefannak is van egy akkori hasonmása, aki orvos, a vándorok meg is akarják ölni, hogy Stefan és Elena legyen az utolsó és el tudják tüntetni az utolsó hasonmások vérével a boszorkányok mágiájat és végre letelepedhessenek.
14/15 anonim válasza:
Stefanból is három van :D talán az 5. Évadban van egy mentős srác Ő is Stefan hasonmás :D csak nem emlekszem a nevére..
Silasnak is volt párja.
Stefannak Katherine . És Elena korában ez a mentős srác :)
15/15 anonim válasza:
Én abszolút értettem stefanbol is 3 van ugye az a mentős csávó (de ennél több volt a világtörténelemben csak nem mutattak) és nem mindneki örökli meg ezt a gént ami a petrova hasonmás egyébként nem az csak ez sokszor elhangzott mert azt hittek h kathrine volt az első.... de én azt hülyeségnek tartottam h az univerzum össze terelte a stefan meg Elena hasonmasokat mert azért van benne dramaisag de én nagyon sajnáltam akkor damont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!