Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek milyen videojátékb...

Szerintetek milyen videojátékból lehetne sorozatot csinálni?

Figyelt kérdés
Filmet már rengeteg játékból csináltak, és sajnos mind elég gyenge is lett szerintem. Viszont a sorozatok most fénykorukat élik, elég egy Game of Thrones-t, vagy egy Breaking Bad-et említeni, ezek simán verik az utóbbi pár év filmjeit. Van olyan játék ami működne szerintetek sorozatként? Én egy olyanra gondoltam, hogy a Gta-ból lehetne olyat, hogy minden részben egy küldetést mutatnának be, meg persze lenne egy fő sztori is mellette ami folyamatosan haladna részről részre. Szerintetek?

2013. nov. 9. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyikből se. A videójáték filmek pocsékok, a sorozatok is azok lennének.
2013. nov. 9. 15:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Gta-ból nem lehetne jó sorozatot írni. Annyira más lenne a hangulata...

Inkább olyan játékot tudnék elképzelni sorozatként ami egy komplett elképzelt univerzummal van kitalálva. És egyedi történetszállal.

Sorozatnak eltudnám képzelni a warcraft univerzumot, benne az Arthas szállal. De ez csak 1 példa.

2013. nov. 9. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Bár így belegondolva a gta-ból is lehetne, csak nem úgy, hogy minden küldit bemutatni, mert valljuk be a küldik elég magas százaléka időhúzó jellegű és/vagy unalmas...

A jobb küldiket, amiknek tényleg van jelentősége a történet alakulásában belehetne mutatni. De így sorozatként nem lenne annyira epic mint játékként, a gta-knak jók a történeteik, de sorozatként szerintem megbukna a többség.

2013. nov. 9. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!