Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik lehet ez a film?

Melyik lehet ez a film?

Figyelt kérdés
Egy családról szól, akik elmentek nyaralni, pontosan nem tudom, hogy a lány dolgozott a boltban, vagy a fiú, de megismerkedtek, és összejöttek, a családnak van egy kutyája, akiről a film kapta a nevét, de sajnos nem tudom mi lehet :/ azt hiszem a filmben a csaj meg a pasi elmentek csónakázni...2005-2006-os film lehet, de nem tudom a nevét :( annyiszor kerestem és nem tudom egyszerűen mi lehet a neve, ja és a TV2-őn adták kb 3 éve :/

2013. nov. 8. 15:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én nem láttam, de a Beethoven filmek között van hasonló
2013. nov. 8. 17:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát sajnos ez így elég kevés...egy meg egy lány összejönnek elmennek csónakázni és a van a családnak kutyája.

Nem hiszem hogy bárki emlékeznek arra hogy 3 éve milyen kutyás filmet adtak a TV2-őn... :P

Próbálj visszaemlékezni hogy mik vannak még benne és írd le :) hátha akkor tudok segíteni :))

2013. nov. 9. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Megpróbálok :) azt hiszem ausztrál film :P
2013. nov. 11. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!