Das Boot című filmmel kapcsolatban, tudtok válaszolni pár kérdésemre?
Amelett hogy szerintem egy fantasztikus film, van pár dolog ami mellett nem tudok elmenni.
Először is többször megtörtént hogy bombázták a hajók a tengeralattjárót. Miért nem lett semmi baja a tengeralattjárónak? Berezgett, mindenki megijedt de semmi konkrét baja nem lett.
A második meg, hogy nem Németországból indultak? És ha át kellett vágniuk a gibraltári szoroson hogy tudtak végül visszajutni a kiindulópontra?
Lehet szörszálhasogatás, de nekem ezek miatt nem teljes a film.
1. Nem olyan könnyű a mélyvizi aknák használata. Plusz szerencséjük volt. Rengeteg tengeralattjáró elpusztult tőlük. Biztos, hogy még a víz sem tört be tőlük egyébként? Én már rég láttam.
2. Franciaországból indultak, La Rochelle-ből.
1. Azért nem lett semmi baja a tengeralattjárónak, mert nem találták el őket a rombolók, viszont mellettük robbantak fel az aknák, ezért a rázkódás.
2. Úgy jutottak vissza, hogy csak feladatuk lett volna átjutni a szoroson, de mielőtt nekivágtak volna, lelepleződtek és menekülniük kellett, így nem érték el a Földközi tengert.
Akkor még egyszer: Németországból indultak, végig az Atlanti óceánon esetleg az Északi tengeren voltak és kaptak egy feladatot, hogy menjenek át a Gibraltári szoroson, a Földközi tengerre. De mielőtt átjuthattak volna a szoroson, lelepleződtek, így nem tudtak átmenni rajta és menekülniük kellett. Ezután tértek vissza Németországba.
Ha így sem tiszta, akkor nézd meg Európa térképét.
La Rochelle-ben csak kikötöttek nem? Eredetileg Németországból indultak és oda tértek vissza.
Javítsatok ki ha rosszul emlékszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!