Valaki mondana zombis filmeket?
Szinte mindeegyiket láttam de jó lenne ha valaki tudna mondani egy párat
de ha lehet úgy kezdődjön h a vírus meg támadta az emberiséget vagy ilyesmi (pl kaptár vagy zombi apokalipszis).
köszönöm
Köszönöm a válaszokat mindet láttam :P
így igaz a Walking dead a legjobb :)
[rec] 1-2
tébolyultak
náci zombik
eleven testek
z világháború
haláli hullák hajnala
hullajó
ideglelés csernobilban (azt mondják hogy szar szerintem is de neked hátha tetszik)
holtak földje
haláli hullák hajnala
Lucio Fulci filmjeit(Zombi 2, Zombik városa, A pokol hét kapuja) tudom ajánlani, bár azok misztikusak kissé, a beteges olasz horrorok mintapéldányai...:) Természetesen nem mai szemmel kell nézni őket, de zombi "fanoknak" kötelező művek...
De még a Dellamorte Dellamore című igen érdekes alkotást is tudom ajánlani,talán a legművésziesebb horrorfilm, mint a fentiek is, ez is kötelező darab a műfaj rajongóinak...:)
Megjegyezném azért, hogy ezekben a filmekben nem rohangálnak az élőholtak, nincsenek túl nagy akciók se, tökéletes ellentétei a mai zombis filmeknek, viszont van hangulatuk és stílusuk, ami manapság igen ritka, pláne az ilyen filmek esetében...
Szóval, nem biztos, hogy tetszeni fognak, de egy próbát megér. :)
Köszi megnézem :)
nem hiszem hogy unni fogom.
Nem szoktam zombis vagy horror filmet unni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!