Lesz folytatása a Pretty Little Liarsnak?
Figyelt kérdés
Megnéztem a 4. évad 13. részét,de csak az derült ki,hogy Ali él,és hogy élve temették el( vagy valami ilyesmi) meg,hogy Ezra A(bár ez csak nézőknek derült ki igazán)...ugye lesz folytatás?2013. nov. 6. 23:43
1/4 anonim válasza:
Januárban folytatják, ilyenkor már jönnek a félévadzárók és a hónapos szünetek elég sok sorozatnál.
2/4 A kérdező kommentje:
Én neten néztem ,mert konkrétan azt sem tudom,hogy melyik csatornán megy..de így jobb online nézni,mert nincs reklám,és akkor nézem amikor akarom.
2013. nov. 7. 01:25
3/4 anonim válasza:
Online is a tévéből kerül fel, amíg nem adják le addig a neten sem lesz. Hálaadás és karácsony körül szünet van, mert nem néznek az emberek tévét (annyit), hogy megérje leadni. Megvárják míg lemegy az ünnepi időszak és utána folytatják. A linkben ott a lista, majd januárban jön a 4x14.
4/4 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok.. :( Nem tudni Ezra miért csinálja ezt,miért fél ennyire Alison(mármint tudom,hogy zsarolta őt régen is) mert ő is egy utálatos személy félig...elég zűrös :/
2013. nov. 7. 02:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!