Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz folytatása a Pretty...

Lesz folytatása a Pretty Little Liarsnak?

Figyelt kérdés
Megnéztem a 4. évad 13. részét,de csak az derült ki,hogy Ali él,és hogy élve temették el( vagy valami ilyesmi) meg,hogy Ezra A(bár ez csak nézőknek derült ki igazán)...ugye lesz folytatás?

2013. nov. 6. 23:43
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Januárban folytatják, ilyenkor már jönnek a félévadzárók és a hónapos szünetek elég sok sorozatnál.

2013. nov. 7. 01:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Én neten néztem ,mert konkrétan azt sem tudom,hogy melyik csatornán megy..de így jobb online nézni,mert nincs reklám,és akkor nézem amikor akarom.
2013. nov. 7. 01:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Online is a tévéből kerül fel, amíg nem adják le addig a neten sem lesz. Hálaadás és karácsony körül szünet van, mert nem néznek az emberek tévét (annyit), hogy megérje leadni. Megvárják míg lemegy az ünnepi időszak és utána folytatják. A linkben ott a lista, majd januárban jön a 4x14.
2013. nov. 7. 02:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Szomorú vagyok.. :( Nem tudni Ezra miért csinálja ezt,miért fél ennyire Alison(mármint tudom,hogy zsarolta őt régen is) mert ő is egy utálatos személy félig...elég zűrös :/
2013. nov. 7. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!