Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért van mostanság ilyen sok...

Miért van mostanság ilyen sok feliratos film?

Figyelt kérdés
Tudok olvasni nem az a bajom csak feltűnt, hogy moziba egyre több csak feliratos film van.

2013. nov. 6. 18:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Sok embernek nem tetszik a magyar szinkron (pedig szerintem nincs baj vele, sokkal rosszabbakat is ismerek, mint a magyart, pl. bolgár, az borzalmas)
2013. nov. 6. 18:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Hugomnak is az a baja, hogy "nem jó a magyar szinkron" ez szerintem is hülyeség
2013. nov. 6. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Valószínű:

Vannak olyan filmek amiknél a magyar szinkron fejlettsége nem elegendő, tehát akár ronthat is a minőségen. (pl.: Gravity, Pacific Rim),vannak olyan filmek amiknél nem volt elég jó a marketing, nem lettek elég híresek és így azt gondolják hogy tök felesleges szinkront csinálni néhány embernek (pl.: Fogságban) és vannak olyan filmek amik nem elég látványosak és nem elég viccesek, hogy kielégítsék a moziba járók 60-80%-át (pl.: szinte az összes horrorfilm az utóbbi évekből), és vannak azok a filmek is amik a blu-ray/dvd megjelenéskor lesznek csak szinkronosan láthatóak mert későn jönnek rá, hogy azt a filmet le kellett volna szinkronizálni (pl.:Phillips kapitány majd biztos látható lesz szinkronosan).

Tehát ma már rengeteg indok lehet arra, hogy ne készítsenek szinkront egy filmhez.

2013. nov. 6. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Általában később leszinkronizálják a filmeket, a DVD-n már legtöbbször választható magyar hangsáv van, de úgy gondolom, a moziba nem mindet éri meg leszinkronizálni. Gondolom amennyit ráköltöttek több volt, mint amennyi bejött nekik a szinkronos vetítésekből.

Én se szeretem a szinkront, és mivel értek annyira angolul, angolul nézek amit tudok, angol felirattal. De moziban nem szeretek olvasni, mert túl nagy a képernyő, és nem tudom visszatekerni, ha egy hosszú szó miatt kihagyok valamit :) Ezért értékelem, ha a premierre le vanszinkronizálva.

2013. nov. 6. 19:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyszerű prózai oka van. A nagyobb filmforgalmazók ellenőrzik a szinkronok minőségét, a jó, igényes szinkron igen drága.
2013. nov. 6. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem: Vannak olyan szavak amik nem azt jelenti amit valójában mondanak, szóval nem azt mondják amit kéne, na meg a minőség
2013. nov. 7. 19:58
 7/10 anonim ***** válasza:
utolsó: igen, de akkor a feliratozással is ugyanoda jutnak, mint a szinkronozással. Tehát gondolom, ugyanazt a szöveget írják le, mint amit rászinkronizálnak.
2013. nov. 8. 20:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérlek írj legalább 3 feliratos filmet, ami egy éven belül volt moziban... Megsúgom, hogy egyetlen ilyen film nem volt... Szóval mi a kérdés?
2013. nov. 9. 00:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Most egy random kiválasztott cinema city moziműsorát megnézve úgy látom ma 5 filmet vetítettek feliratosan...amiket sehol se szinkronizáltak.
2013. nov. 9. 01:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Valszeg téves infó, előfordul...
2013. nov. 9. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!