Melyik sorozathoz vagy filmhez igényelnétek magyar feliratot, amit még senki nem fordít?
Figyelt kérdés
Írjátok le azokat a sorozatokat, amelyeket szívesen néznétek de nem magyar szinkronos és felirat sincs nagyon hozzá. A párommal nem akarunk kiesni az angolból, ezért szívesen fordítanánk angol feliratot magyarra (főleg amerikai, angol sorozatot, mert ugye nem csak fordítani kell, hanem szöveget írni a jelenetek történései alapján)2013. nov. 5. 02:00
1/11 anonim válasza:
Én elvagyok az angol felirattal, köszönöm szépen.
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök az angol tudásodnak, de nem azt kérdeztem, hogy kinek nem kell felirat, hanem hogy kinek kell! Bárcsak a szövegértelmezési készségeid is felérnének a nyelvtudásoddal! Szívesen!
2013. nov. 5. 17:48
3/11 anonim válasza:
Engem a Carrie legújabb remake-je érdekelne. Bár azon már biztos dolgoznak...
Szerintem a magyar online filmnézös oldalakon lenne igény a segítségetekre. Esetleg pár oldalon jelentkezhetnétek. Ki is szokták írni sokszor, hogy fordítókat keresnek.
4/11 anonim válasza:
percy jackson sea of monsters talán de sztem már fordítják
9/11 anonim válasza:
Elég sok filmhez nem ártana felirat, de ezek leginkább meleg/ leszbikus témában vannak. Ha ilyet is vállaltok akkor privátban mondanám milyen feliratokra volna szükségem.
GBF 2013-hoz tényleg jól jönne a hunsub :)
10/11 stefan12 válasza:
A G.B.F.-hez tényleg nagyon jó lenne, ha lenne felirat. Azt kérlek feliratozzátok le, mert már nagyon megnézném, de sehol sincs feliratosan csak angolul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!